Šokoladiniai pieštukai (1x 95)


  • 3,90€




Šimtametes tradicijas išsaugojusio saldainių fabriko „Rūta“ meistrai ir toliau stebina savo išradingumu pristatydami šokoladinių figūrų rinkinį „Šokoladiniai pieštukai“, kurių spalvos ir aromatai sukurti iš vaisių ir daržovių naudojant tik natūralius dažiklius.

Linksmo ir nuotaikingo dizaino pakuotėje rasite net 10 skirtingų šokoladinių pieštukų. Šis gaminys nudžiugintų bet kurį vaiką ir suaugusį galimybe paragauti spalvas, pajusti vėjavaikišką dvelksmą ir skanauti šokoladą tuo pačiu metu.

Rinkinyje rasite šių skonių šokoladėlius: juodojo šokolado, pieninio šokolado, baltojo šokolado, baltojo šokolado su juodaisiais serbentais, baltojo šokolado su braškėmis, baltojo šokolado su avietėmis, baltojo šokolado su apelsinais, baltojo šokolado su obuoliais, baltojo šokolado su žaliąja arbata bei baltojo šokolado su citrinomis.

2 apdovanojimus tarptautinėse parodose ir konkursuose pelnęs gaminys Iš natūralių vaisių ir daržovių išgautos spalvos ir aromatai Rinkinį sudaro 10 skirtingų figūrėlių.


SUDĖTIS: baltasis šokoladas (77 %; cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga), šokoladas (11,8 %; cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsikliai [SOJŲ lecitinas, E 476], kvapioji medžiaga vanilinas), pieninis šokoladas (9,8%; cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai [SOJŲ lecitinas, E 476], kvapioji medžiaga vanilinas), juodųjų serbentų milteliai (0,5%), dažikliai (burokėlių raudonasis, likopenas), aviečių granulės (0,15%), žalioji arbata Matcha (0,1%), natūralios kvapiosios medžiagos (obuolių, braškių, apelsinų, citrinų), melsvadumblis spirulina (0,05%), tokotrienolių ir d-? tokoferolių (vitaminas E) mišinys. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 50%. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1 %, PIENO sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7 %. Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18 ± 3) °C.

Gali būti glitimo, kiaušinių, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.


MAISTINĖ VERTĖ (100 G)

Energinė vertė – 2 368 kJ / 568 kcal

Riebalai – 36,8 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 22,7 g

Angliavandeniai – 53,6 g, iš kurių: cukrų – 52,7 g

Baltymai – 5,6 g

Druska – 0,2 g


MAISTINĖ VERTĖ (95 G)

Energinė vertė – 2 250 kJ / 540 kcal

Riebalai – 34,96 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 21,56 g

Angliavandeniai – 50,92 g, iš kurių: cukrų – 50,06 g

Baltymai – 5,32 g

Druska – 0,19 g


Rašyti apžvalgą