Tikslinti paiešką
Balzamiko kremas su citrinomis
Tai puikus, natūralus, turintis nuostabų skonį ir kvapą produktas, pagamintas be konservantų ar kitų priedų. Idealiai tinka su kepta mėsa, žuvimi, sūriu, vaisų salotomis ir jogurtu..
Balzamiko kremas su figomis
Tai puikus, natūralus, turintis nuostabų skonį ir kvapą produktas, pagamintas be konservantų ar kitų priedų. Idealiai tinka su kepta mėsa, žuvimi, sūriu, vaisų salotomis ir jogurtu..
Balzamiko kremas su granatais ir aronijomis
Tai puikus, natūralus, turintis nuostabų skonį ir kvapą produktas, pagamintas be konservantų ar kitų priedų. Idealiai tinka su kepta mėsa, žuvimi, sūriu, vaisų salotomis ir jogurtu..
Balzamiko kremas su medumi
Tai puikus, natūralus, turintis nuostabų skonį ir kvapą produktas, pagamintas be konservantų ar kitų priedų. Idealiai tinka su kepta mėsa, žuvimi, sūriu, vaisų salotomis ir jogurtu..
Dovanų rinkinys „Virtuvės karaliai“
Dovanų rinkinys:Lengvas sojų padažas, 165 ml;Raudonojo vyno actas, 160 ml;Alyvuogių aliejus „extra virgin“, 160 ml.Įpakavimo dėžutė, jos spalva ir kaspinėlis nuo pavaizduotos nuotr..
Juodgrūdės (juodasis kmynas) šalto spaudimo aliejus
Juodgrūdės aliejų pradėjo naudoti dar senovės Egipte, vėliau po truputį atėjo į rytų Aziją ir galiausiai atėjo pas mus į Europą. Jis išgaunamas šalto spaudimo būdu ir turi nuosėdų...
Juodgrūdžių sėklų nerafinuotas, šalto spaudimo aliejus
SUDEDAMOSIOS DALYS100 % šalto spaudimo juodgrūdžių aliejus Juodgrūdžių, kitaip vadinamų juodųjų indiškų kmynų, sėklose, randama apie šimtą vertingų medžiagų, ne visos jų dar ištir..
Sezamų aliejus
SUDEDAMOSIOS DALYS100 % sezamų aliejus Vartojimas.Sezamų sėklų aliejus naudojamas salotoms ir padažams, tinka troškinti, kepiniams, marinatams bei desertams gardinti. Sezamų sėklų..
„Antinosinas“ juodgrūdžių sėklų aliejaus lašai
Tikras juodgrūdžių sėklų (juodųjų kmynų sėklų ) aliejus nuo seno žinomas ir naudojamas natūralioje medicinoje. Aliejaus sudėtyje yra biologiškai aktyvių medžiagų komplektas. Juod..
„Sviestelis universalus“ alyvuogių aliejaus padažas
Šis aliejaus padažas ypač švelnaus skonio. Tokiu švelniu jį padaro kruopščiai suderintos česnako, druskos, juodųjų pipirų ir žolelių proporcijos. Sukūrėme jį tokį švelnų, kad rastų..