Tikslinti paiešką
Kanapių žiedų arbata
Lietuvoje užaugintų, rankomis kruopščiai nuskintų ir kokybiškai išdžiovintų žiedynų arbata ilgos dienos vakarui. SUDEDAMOSIOS DALYS Pluoštinių kanapių (Cannabis sativa L.) žiedy..
Kanapių žiedynų arbata, 100 g
Žiedynų arbata, kurioje yra kanapių lapeliai ir žiedynai. CBD sudaro 1.9 %, THC 0,069 %. Neviršija ES reikalavimų...
Kanapių žiedynų arbata, 30 g
Smulkinta kanapių žiedynų arbata pakeliuose, 20 vnt. po 1,5 g. Patogu paruošti arbatą, kuri supakuota į uždarus vokelius. Pakuotė, kuri išsaugo visas geriausias žiedynų arbatos sav..
Kinrožė
Kinrožės žiedai – palaiko kraujagyslių funkcijos sistemą, nuima kojų sunkumo jausmą. Suteikia žvalumo, teigiamai veikia raumenų tonusą, suteikia gyvenimo džiaugsmo...
Laukinių erškėtuogių arbata
Vitamininga saldžiarūgštė arbata, mūsų kraštuose geriama nuo seno. SUDEDAMOSIOS DALYS Džiovinti laukinių erškėčių* (Rosa canina) vaisiai (be sėklų) 100 %. * – iš ekologinių ū..
Levandų lapelių arbata
Juntate nuovargį, minčių sunkumą ir nerimą? Užkaiskite arbatinuką vandens, išsirinkite savo mėgstamiausią puodelį ir mėgaukitės gardžia levandų lapelių arbata. Jos skleidžiamas kva..
Liepžiedžių arbata
Tradicinė arbata, nuo seno vertinama ir mėgiama mūsų krašte. Kruopščiai rinkti, švelniai džiovinti ir nesmulkinti žiedai puodelyje atskleidžia savo geriausias savybes. SUDEDAMOS..
Matė arbata su morkomis „Sveikuolis“
Švelni ir paprasta alternatyva žolelių arbatai. Pagrindinė skonio nata – neįkyrus, maloniai juntamas imbiero ir citrinos aromatų derinys. Arbata pagardinta vaisių ir morkų gabaliuk..
Matė „Cruz de Malta“
Pietų Amerikos mėgstamiausias žolynas – yerba mate. Gelsvai žalios spalvos, charakteringo kvapo, švelnaus skonio tradicinė kasdienė Pietų Amerikos arbata. Tai aktyvių žmonių, atsis..
Matė „Parana Traditional“
Valyta Yerba Matė arbata iš Brazilijos, Parana valstijos. Gelsvai žalios spalvos, charakteringo kvapo ir skonio tradicinė kasdienė Pietų Amerikos arbata. Tai energizuojantis, aktyv..
Mėtų lapeliai
Mėtos yra ypač aromatingos, gaivaus, kiek salstelėjusio skonio prieskoninės žolelės, puikiai tinkančios ėrienos, daržovių patiekalams, padažams, salotoms, vaisiams, gėrimams, deser..
Mokytojų arbata
SUDEDAMOSIOS DALYSŽalioji Senča arbata, papaja, žalioji Formosa arbata, persikai, geltonoji arbata, baltoji arbata, citrina, natūralūs kvapai, medetkų žiedai, kiviai. Laikyti saus..
Prieskoninė kanapių žiedų arbata „Mane nuramina“
Dienos pabaiga kvapniai išsiskleidžia puodelyje: šviesiai raminanti kanapė, gilesniam miegui nuteikiančios levandos ir viską subalansuojantis ajeras kviečia poilsiui ne tik kūną, b..
Prieskonių mišinys „Masala spice blend“
Kitokia indiška arbata – čajus, toks, kokį jį geria Kalkutos ar Mumbajaus gatvėse. Cinamono, imbiero, kardamono, gvazdikėlių ir pipirų mišinys, paruoštas remiantis Ajurveda – senąj..
Pu-Erh arbata „Yunnan Pu Erh“
Pu-erh arbata yra viena įdomiausių kiniškų arbatų rūšių. Savo ypatingą skonį įgauna fermentacijos proceso metu. Medžio, žemės, vaisių aromatų, tiršto, sunkaus kūno, be kitoms arbat..
Pušų pumpurų arbata
Arbata, viduramžiais atkeliavusi į Europą iš Damasko, nuo seno žinomo kaip žinių, plieno ir rožių miesto – kvapni ir gardi vasaros prisiminimų paguoda. SUDEDAMOSIOS DALYS:Paprasto..