Tikslinti paiešką
„Mogo mogo“
SUDEDAMOSIOS DALYSŽalioji „Sencha“, raudonieji ir baltieji pipirai, kvapai, raudonieji serbentai, braškės, avietės, imbieras. Kokybės sertifikatas – QS.Geriausia iki: (žiurėt..
„Myliu Tave“ aviečių ir mėlynių arbata su medumi
SUDEDAMOSIOS DALYSAvietės 27 proc., medus 27 proc., cukrus, mėlynės 23 proc. MAISTINĖ VERTĖ (100 G / ML):Energetinė vertė – 924 kJ / 220 kcalRiebalai – 0,3 g, iš kurių sočiųjų rie..
„Nervai, nervai“
Nemigdo, todėl galima gerti dieną. SUDEDAMOSIOS DALYSValerijonas, šventagaršvė, kietis, levanda, rugiagėlė, viržiai, melisa, krapų sėklos, kvapusis snaputis PARUOŠIMAS1 arb. š. u..
„Pina kolada“
SUDEDAMOSIOS DALYSErškėtuogės, ananasai, obuoliai, kinrožė, kvapai, kokosas.Kilmės šalis – Čekija...
„Pirčiai“
Tinka gerti pirty ir užpilti ant akmenų inhaliacijoms.SUDEDAMOSIOS DALYS šalavijo, beržo, karališkos mėtos, juodojo serbento lapai, medetkų žiedynai, pušų spygliukai ir pumpurai, a..
„Presto“ vaisinė arbata „Vyšnių punšas“
SUDEDAMOSIOS DALYSAnanasų gabaliukai (ananasai, cukrus), razinos, erškėtuogių gabaliukai, jamaikinių kinrožių žiedlapiai, džiovinti raudonieji serbentai, aronijų uogos, vyšnių skil..
„Presto“ „Karštas imbieras“ vaisinė arbata
SUDEDAMOSIOS DALYSCukrintų imbierų kubeliai, obuolių, ananasų, mangų gabaliukai, obuolių skiltelės, baltųjų jamaikinių kinrožių žiedlapiai, natūralus imbiero ekstraktas.PARUOŠIMAS1..
„Priepirtyje“
Gaivi, šaldanti, kvapni arbata. Maloniai atvėsins, kai išeinate atvėsti į priepirtį. Tinka gerti ir kaip pusryčių arbatą. SUDEDAMOSIOS DALYSJuodųjų serbentų lapai, karališka mėta,..
„Raudonkepuraitės pintinė“
SUDEDAMOSIOS DALYS Razinos, šeivamedžio uogos, kinrožė, obuoliai, kvapai, avietės, mėlynės, juodieji serbentai gervuogės, braškės, juodųjų serbentų lapai. Kilmės šalis – Če..
„Raudonos uogos“
SUDEDAMOSIOS DALYSJuodoji arbata, spanguolės, kvapai, raudonieji serbentai, avietės, braškės, spanguolių lapeliai, rugiagėlių žiedlapiai.Kilmės šalis – Indija...
„Sakura Kukicha“
„Sakura Kukicha“ Japoniška žalioji arbata su sakuros žiedais ir lapais, šviežaus, bet kartu ir švelnaus, kreminio skonio. Išradingi Japonijos arbatos meistrai vertina ne tik arbatl..
„Saldus apelsinas“
SUDEDAMOSIOS DALYSObuoliai, razinos, morkos, abrikosai, šaltalankiai, burokėliai, apelsinų žievelės, apelsinų žiedlapiai, dagio žiedai, natūralūs kvapai...
„Saldžių sapnų“ su sukatžole
Šiai arbatai ypatingai tinka papildomai įsidėti smulkintos saldymedžio šaknies. SUDEDAMOSIOS DALYSSukatžolės lapai ir žiedai, traiškyta sėjamoji aviža.PARUOŠIMAS Kuo daugiau įdėsi..
„Tortadienio arbata“
SUDEDAMOSIOS DALYSRožytės, saldžialapė stevija, jamaikinės rožės žiedai, lukštentos erškėtuogės, meniškai surišti į žiedą žalios arbatos arbatos lapeliai. "Man patinka Tavo kvapas..
„Vyro sveikata“
SUDEDAMOSIOS DALYSMeškauogės 20 %, vingiorykštės 15 %, dirvinio asiūklio 15 %, kanadinės rykštenės 10 %, beržo lapelių 10 % , dilgėlės 10 %, linažolės 5 %, kraujažolės 5 %, lakiši..
„Vyšnios bananai“
SUDEDAMOSIOS DALYSRazinos, kinrožė, papaja, bananai 15 %,kvapai, vyšnios 1 %. VARTOJIMAS. 18 g (apie 5 arbatiniai šaukšteliai) santykis ir 1 litras vandens. Užpilkite verdanči..