Prieskonių rinkinys dėžutėje / malūnėliai
Rinkinį sudaro:himalajų druska su juodaisiais pipirais, 190 g, prieskonių mišinys kepsniams, 110 g.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.Pagaminta Lietuvoje...
Prieskonių rinkinys lagamine
Rinkinį sudaro:maltos ciberžolės maltos, 110 g, saldžios maltos raudonos paprikos (rūkytos), 90 g, česnakiniai pipirai, 100 g, citrininiai pipirai, 150 g, himalajų druska su pipira..
Rozmarinų jūros druska / malūnėlis
SUDEDAMOSIOS DALYSjūros druska (95 %),rozmarinai (5 %). Gali turėti SALIERŲ, GLITIMO, GARSTYČIŲ, SEZAMŲ pėdsakų. MAISTINĖ VERTĖ (100 G) Energinė vertė – 69 kJ / 17 kcal Rie..
Trumų druska / malūnėlis
SUDEDAMOSIOS DALYSjūros druska (97 %), džiovinti vasariniai trumai (1,5 %),kvapioji medžiaga. Gali turėti SALIERŲ, GLITIMO, GARSTYČIŲ, SEZAMŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ pėdsakų. MAISTINĖ V..
Antienos, žąsienos prieskoniai
Senoji receptūra, kurioje puikiai dera česnakai, raudonos saldžiosios paprikos ir kt. prieskoniai, puikisi derantys antienos, žąsienos patiekalams gardinti. SUDEDAMOSIOS DALYS..
Apelsininiai pipirai
APELSININIAI PIPIRAI – tai pipirai, praturtinti apelsinu. Tai tokie pipirai, kokie ir turi būti tikri APELSININIAI pipirai – BE druskos, BE pridėtinių maisto priedų, BE svogūnų, BE..
Argentinietiškas prieskonių mišinys „Chimi Churri“
Autentiškos receptūros prieskonių mišinys su trupučiu aitriosios paprikos, tinkantis ne tik chimichurri padažo gamybai, bet ir mėsai, troškiniams, sriuboms gardinti.SUDEDAMOSIOS DA..
Aštrūs mėsos prieskoniai
Aitriųjų paprikų (čili) pagrindu sudarytas prieskonių mišinys su svogūnais ir prieskoninėmis žolelėmis – aštrumo mėgėjams, tinkantis ne tik mėsos gaminiams, bet troškinimas, sriubo..
Avienos prieskoniai
Subalansuotas prieskoninių žolelių mišinys – bazilikų, rozmarinų ir kitų prieskoninių žolelių kompozicija puikiai dera avienai gaminti. SUDEDAMOSIOS DALYSbazilikai, aitriosios pap..
Azijietiški paukštienos prieskoniai
Subtilaus aštrumo prieskonių mišinys, kuriame kumino dvelksmas suteiks paukštienai išskirtinį rytų skonį. SUDEDAMOSIOS DALYSraudonos saldžiosios paprikos,česnakai,ciberžolės,ožragė..
Bajoriški bulvių prieskoniai
Mišinio pagrindą sudaro česnakų granulės ir grietinėlės milteliai, kuriuos papildo ciberžolės, krapai ir kt. Tinka tiek virtoms, tiek keptoms bulvėms, bulvių patiekalams gardinti..
Bajoriški jautienos prieskoniai
Senoji receptūra, kurioje prieskoninės žolelės papildo vienos kitą, o peletrūnas, be kurio nuo seno niekas neįsivaizduoja daugelio patiekalų, neatsiejama šio mišinio sudedamoji dal..
Bajoriški kiaulienos prieskoniai
Mairūnai, kurie lietuvių virtuvėje buvo naudojami vietoj juodųjų pipirų, sudaro šio mišinio pagrindą, o kartu su kitais prieskoniais sudaro puikų derinį kiaulienos patiekalams gard..
Bajoriški mėsos prieskoniai
Tikra daržovių fiesta, kurią sudaro net 12 daržovių, įskaitant salierus, porus ir kt. Kulinarijos paveldo fondo sertifikatas...
Bajoriški paukštienos prieskoniai
XVIII a. senoji receptūra, kurios „cinkelis“ – žiupsnelis cinamono. Kulinarijos paveldo fondo sertifikatas.SUDEDAMOSIOS DALYS kalendros, česnakai,svogūnai,bazilikai,čiobreliai,mėto..
Bajoriški troškinių prieskoniai
Senoji džiovintų prieskoninių daržovių kompozicija – morkos, svogūnai, česnakai, juodieji pipirai, pastarnokai ir kiti. Kulinarijos paveldo fondo sertifikatas...