Prieskonių mišinys „Virtuvės karalius“
SUDEDAMOSIOS DALYSraudonos saldžiosios paprikos, ožragės, kalendros, ciberžolės, imbierai, muskatai, aitriosios paprikos (čili), kardamonai, romos kmynai (kuminai), gvazdikėliai, j..
Prieskonių mišinys „Voveraitė“
Grybų mėgėjų džiaugsmas. Tikra voveraičių puota. Tinka visoms sriuboms, troškiniams, užkepėlėms, padažams gardinti. Ten, kur norime daug voveraičių skonio ir kvapo, visur dedame..
Prieskonių mišinys „Žalčio česnakas“
Pikantiškas prieskonių mišinys, kuriame pomidorai „valdo"! Puikiai tinka salotoms, varškei, sriuboms, kiaušinių patiekalams, duoniukams gardinti. SUDEDAMOSIOS DALYS pomidorai, juo..
Prieskonių mišinys „Žuvis lenkiškai“
Vartojama žuvų, troškinių patiekalams gardinti.SUDEDAMOSIOS DALYSsvogūnai,garstyčios,česnakai,petražolės,imbierai,citrinų žievelės,baltieji pipirai,mėtos,rozmarinai. PRIESKONIAI B..
Provanso žolelės
Autentiškas, pagal Prancūzijos vienuolių senąsias receptūras pagamintas prieskoninių žolelių mišinys. SUDEDAMOSIOS DALYS bazilikai, raudonėliai, mairūnai, rozmarinai, peletrūnai. ..
Raudonas tailandietiškas karis
Skonių harmonija – pagrindinis Tailando virtuvės principas. Šios šalies virtuvė pilna gaivių ir aromatingų skonių – raudonos saldžiosios paprikos, svogūnai, kalendros, aitriosios p..
Salotų prieskoniai
Sveikuoliškas prieskonių mišinys, skirtas maistinei vertei padidinti. SUDEDAMOSIOS DALYSmoliūgų lukštentų sėklų miltai, ispaninis šalavijas (chija sėklos), linų sėmenys, burnočių ..
Senolių bulvių prieskoniai
SENOJI RECEPTŪRA – bulvytės, virtos su lupenomis, „pamirkytos“ Senolių bulvių prieskonių mišinyje – tai taip pat, kaip pas močiutę Žemaitijoje :) Šie bulvių prieskoniai puikiai ti..
Senolių kiaulienos prieskoniai
Prieskonių mišinys, sukurtas pagal močiutės receptą, kuriame krienai, šalavijas, rozmarinai su kitais prieskoniais kiaulienai suteikia unikalų skonį. Kulin..
Svanetijos druska
Visoje Gruzijoje ypač populiari SVANETIJOS (dar vadinama SVANŲ) druska. Gruzinų virtuvėje ji dažnai vartojama vietoje paprastos druskos. Pasakojama, kad senovėje, kai druska buvo b..
Švelnieji paukštienos prieskoniai
Švelnieji paukštienos prieskoniai – tai mišinys, neturintis aitriųjų paprikų (čili). Tinkantis gaminti ir mažiems, ir dideliems. SUDEDAMOSIOS DALYSraudonosios saldžiosios paprikos..
Svogūniniai prieskoniai „Decor“
Svogūnų gerbėjams - malonaus svogūnams būdingo saldumo, spalvingas prieskonių mišinys.SUDEDAMOSIOS DALYSsvogūnai,pomidorai,petražolės,ciberžolės. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKL..
Vidurinės Azijos plovo prieskoniai
SUDEDAMOSIOS DALYSraudonos saldžiosios paprikos, svogūnai, česnakai,Romos kmynai (kuminas),raugerškio uogos (barbarisai),žagreniai,aitriosios paprikos (čili). Sudėtyje gali būti S..
Viduržemio jūros prieskoniai
Autentiškas Viduržemio jūros regiono prieskoninis mišinys, tinkantis žuvų, mėsos, daržovių, patiekalams gardinti. YPAČ TINKA ALYVUOGĖMS MARINUOTI.SUDEDAMOSIOS DALYSraudonosios sald..
Vyno prieskonių rinkinys – karšto vyno prieskoniai
6 skirtingi vyno prieskonių mišiniai jaukioms ir aromatingoms akimirkoms. Iš kiekvieno mėgintuvėlio galite pagaminti apie 3–5 butelius (750 ml) gėrimo. Atraskite savo mėgstamą s..
Žaliasis karis
Vienas iš subtiliausių aštriųjų prieskonių mišinių, – žalieji jelapenai, kalendros, svogūnai ir kitų prieskonių gausa suteikia jūros gėrybėms, makaronams, sriuboms ir troškiniams y..