Dražė „Liofilizuotos vyšnios su šokoladu (70 %) su stevija"


  • 3,50€




Saldainių fabrikas „Rūta“ pristato naują gaminį – liofilizuotos (džiovintos šaltyje) vyšnios, padengtos juoduoju šokoladu, pasižymi išliekančia ta pačia forma, tūriu, spalva, jose išlieka beveik visi vitaminai, išsaugomos aromatinės bei skoninės savybės, o tekstūra tampa puri ir traški. 70 % kakavos šokoladas su stevijomis skirtas žmonėms, besirūpinantiems sveikata ir kūno linijomis. Šis šokoladas yra be sacharozės, papildytas natūraliais saldikliais – maltitoliu ir stevijomis, turi daug skaidulinių medžiagų, tinka diabetu sergantiems žmonėms. Liofilizuotos vyšnios, padengtos juoduoju šokoladu, be pridėtinio cukraus – išraiškingo skonio ir vertingų savybių derinys. Sodraus skonio vyšnios, pagardintos juodojo šokolado nata, skirtos nepamirštamo skonio akimirkoms!

  • Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – 70 %.
  • Liofilizuotos vyšnios.
  • Nepridėta cukrų (su stevija).


SUDĖTIS: šokoladas su saldikliu (90 %; kakavos masė, skaidulinės medžiagos [dekstrinas, inulinas, oligofruktozė], saldiklis maltitolis, kakavos sviestas, liesi kakavos milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, saldiklis steviolio glikozidai, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), liofilizuotos vyšnios (9 %), glajinės medžiagos (tapijokų krakmolas, šelakas), kvapioji medžiaga. NEPRIDĖTA CUKRŲ. DAUG SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ. SU SALDIKLIAIS. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 70 %. Produkto sudėtyje yra natūralių cukrų. Vartojant dideliais kiekiais gali sukelti viduriavimą.

Alergenai: soja. Gali būti pieno, glitimo, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.


MAISTINĖ VERTĖ (100 G)

Energetinė vertė – 1 945 kJ / 465 kcal

Riebalai – 33,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 19,7 g

Angliavandeniai – 30,9 g, iš kurių cukrų – 8,7 g

Baltymai – 7,2 g

Druska –0,01 g


Šokolado laikymo laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 ˚C iki +21 ˚C, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.

Rašyti apžvalgą