Ekologiška avižų, žaliųjų grikių ir miežių košė
- Prekės kodas: Ekologiška avižų, žaliųjų grikių ir miežių košė
- Prieinamumas: Sandėlyje
- Grynasis kiekis: 240.00g
-
4,22€
- 4,69€
Ekologiška avižų, žaliųjų grikių ir miežių košė
Amžius – nuo 6 m.
Ekologiška avižų, žaliųjų grikių ir miežių košė – ypač daug skaidulinių medžiagų, baltymų šaltinis.
Maistinės skaidulos – tai augalinės kilmės medžiagos, kurios padeda virškinimo sistemai: sugeria vandenį ir palengvina tuštinimąsi.
Baltymai padeda auginti ir išsaugoti raumenų masę. Jie svarbūs normaliai kaulų būklei palaikyti.
Košei naudojamos viso grūdo dalių kruopytės, kuriose išlieka ženkliai didesnis kiekis mineralų, vitaminų ir skaidulinių medžiagų.
„Mamuko“ košytės gaminamos tik iš ekologiškų, kūdikių mitybai tinkančių grūdų.
Patentuota paruošimo technologija padeda kruopytėse išsaugoti grūdų vertingąsias maistines medžiagas, vitaminus, mineralus, o jų paruošimo laikas panašus į užpilamų košių.
- Be pieno
- Tinka veganams
- Be konservantų ir priedų
- Be pridėtinio cukraus
- Ekologiški produktai
SUDEDAMOSIOS DALYS
Ekologiškos lukštentų grikių kruopytės (33,3 %), ekologiški avižų viso grūdo miltai (33,3 %), ekologiški lukštenti traiškyti miežiai (33,3 %).
MAISTINĖ VERTĖ (100 G):
Energinė vertė 1 474 kJ / 349 kcal.
Riebalai – 3,9 g, iš jų bendras sočiųjų riebalų rūgščių kiekis – 0,8 g
Baltymai – 11 g
Angliavandeniai – 63 g, iš jų bendras cukrų kiekis – 1,3 g
Skaidulinių medžiagų – 8,6 g
Druska – 0 g
PARUOŠIMAS
Į 200 ml šalto vandens įberti apie 20 g (4–5 arbatinius šaukštelius) kruopyčių ir palaikyti 5 minutes tol, kol grūdai išbrinks. Maišant virti 4–5 minutes, išjungti viryklę ir palaikyti indą su koše uždengtą dar bent 4–5 minutes. Galima skiesti motinos pienu ar adaptuotu pieno mišiniu. Galima pagardinti „Mamuko“ vaisių tyrelėmis. Dėmesio! Atidžiai perskaitykite ir tiksliai vadovaukitės košės paruošimo instrukcija. Nelaikykite paruoštos košės likučių.
Laikymo sąlygos. Neatidarytą pakelį laikyti kambario temperatūroje, sausoje vietoje, apsaugotą nuo tiesioginių saulės spindulių. Atidarytą pakelį laikyti sandariai uždarytą kambario temperatūroje. Rekomenduojama suvartoti per 3–4 savaites.