„Perello Guindilla“ čili pipirai


  • Prekės kodas: Perello Guindilla čili pipirai
  • Prieinamumas: 2-3 Days

  • 2,50€



*** Išparduota ***

„Perello Guindilla“ čili pipirai

„Guindilla“ čili pipirai yra kilę iš šiaurės Ispanijos ir jų galima rasti daugelyje užkandžių: „pintxo“ baskų „tapas“. Šie pipirai buvo nuskinti prieš visiškai sunokstant. Jie yra laikomi acte ir yra pikantiški, o ne turi čili aitrumą. Dėl to jie puikiai tinka prie riebesnio maisto, pavyzdžiui, sūrio ar rūkytų gaminių. „Guindilla“ čili pipirai yra labai universalūs ir suteiks papildomo skonio salotoms, padažams ar picoms. Be dirbtinių priedų.


AR „GUINILLA“ PIPIRAI AŠTRŪS?

Guindilla pipirai marinuojami, kai jie nėra prinokę, todėl jie yra žali ir traškūs, bet neturi daug tipinio čili pipirų aitrumo.


VARTOJIMO IDĖJOS

„Guindilla“ pipirais galite mėgautis tiesiog vienais, nupylus sūrymą. Galite juos patiekti ir kaip užkandį, kartu su plonai supjaustyta mėsa, dešra, kumpiu ir sūriu. Šie pipirai puikiai tinka salotose ar ant picų.


Atidarytą produktą laikykite sūryme, šaldytuve ir suvartokite per 7 dienas.


SUDEDAMOSIOS DALYS

Žalioji aitrioji paprika (sulfitai), vanduo, actas, druska, antioksidantas (askorbo rūgštis).

ALERGENAI – SULFITAI. PRODUKTE GALI BŪTI MIGDOLŲ IR ŽUVIES PĖDSAKŲ.


Svoris – 345 g

Produkto svoris be sūrymo – 130g


Kilmės šalis – Ispanija.

Rašyti apžvalgą

Žymos: „perello, guindilla“, čili, pipirai, gurmanams