Ekologiški džiovinti svogūnai
Džiovinti svogūnai turi aromatingą kvapą. Jų dedama į troškinius, daržovių sriubas, padažus ir kitus patiekalus.SUDEDAMOSIOS DALYSSvogūnai 100 %. Sertifikuotas ekologiškas produkta..
Ekologiškos Ceilono cinamono lazdelės
Kilmės šalis – Šri Lanka / Tanzanija / Madagaskaras / Indija..
Gvazdikėliai
Gvazdikėliai – labai senas prieskonis, dėl itin stipraus aromato vertinamas Europos, Šiaurės Afrikos ir didelės dalies Azijos virtuvėse. Senovės Kinijoje, prieš susitikdami su impe..
Habanero pipirai (ypač aštrūs)
Habanero pipirai yra pavadinti Kubos miesto La Habana vardu ir matuoja nuo 100 000 iki 600 000 Scoville aštrumo arba „karštumo“ šilumos vienetų. Habanero šiluma įsigali ne iš ka..
Juodgrūdės sėklos (juodieji indiški kmynai)
Svogūninio augalo Nigella sativum sėklos. Juodgrūdės apjungia raudonėlio, juodųjų pipirų ir svogūnų skonius. Jų dedama į daržovių, varškės, žuvų, paukštienos patiekalus. Manoma, ka..
Juodieji pipirai
Kilmės šalis – Vietnamas.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje...
Kanapių sėklos, 100 g
MAISTINGUMAS (100 g)Energetinė vertė 1 898 kJ / 460 kCalRiebalai – 32 g, iš kurių sočiosios riebalų rūgštys – 3,2 gAngliavandeniai – 7,4 g, iš kurių cukrūs – 7,4 gBaltymai – 20 gDr..
Kardamonas (maltas)
SUDEDAMOSIOS DALYS100 % kardamonas Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje...
Kvapieji pipirai
Kilmės šalis – Meksika.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje...
Lukštentų moliūgų sėklų miltai
Moliūgų sėklų miltai – natūralus biologiškai aktyvių baltymų, vitaminų ir mineralų kompleksas, kurį sudaro vitaminai (ypač gausu C ir B), makro- ir mikroelementai (geležis, kalis, ..
Maltas imbieras
Imbieras yra vienas iš populiariausių prieskonių pasaulyje. Jis turi daugybę kulinarinių paskirčių ir yra naudojamas tiek konditerijoje (sausainiai, meduoliai, tortai), tiek mėsos ..
Maltas muskatas
Muskatai naudojami mėsai, paukštienai ir žvėrienai pagardinti. Tinka bulvių, kopūstų, rūgštynių, špinatų, svogūnų, salierų patiekalams. Renesansinės epochos Žygimanto Augusto dvare..
Malti gvazdikėliai
Gvazdikėliai – labai senas prieskonis, dėl itin stipraus aromato vertinamas Europos, Šiaurės Afrikos ir didelės dalies Azijos virtuvėse. Senovės Kinijoje, prieš susitikdami su impe..
Malti juodieji pipirai
Kilmės šalis – Vietnamas.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje...
Malti kajeno pipirai (uoginės paprikos)
Malti kajeno pipirai yra intensyvaus aštraus skonio. Dažniausiai naudojami ryžių, daržovių, žuvies, mėsos ir kitų aštrių patiekalų gardinimui. Naudoti labai mažais kiekiais. Kajeno..
Maltos kumino sėklos
Kuminai yra tipiškas rytų virtuvės prieskonis, daugelio Indijos ir Meksikos patiekalų skonio dalis. Šis prieskonis pasižymi ypatingais aromatais. Tai neįprasto, intensyvaus, sti..