Tikslinti paiešką
Provanso žolelės
Autentiškas, pagal Prancūzijos vienuolių senąsias receptūras pagamintas prieskoninių žolelių mišinys. SUDEDAMOSIOS DALYS bazilikai, raudonėliai, mairūnai, rozmarinai, peletrūnai. ..
Raudonas tailandietiškas karis
Skonių harmonija – pagrindinis Tailando virtuvės principas. Šios šalies virtuvė pilna gaivių ir aromatingų skonių – raudonos saldžiosios paprikos, svogūnai, kalendros, aitriosios p..
Raugerškio uogos
Raugerškis, arba dar kitaip vadinamas barbarisas yra Azijos šalių prieskonis Rytų kraštuose džiovintos raugerškio uogos naudojamos kaip pagardai mėsai, bei daržovėms, kad praturtin..
Rūkytos raudonos saldžiosios paprikos
Naudojamos mėsos, ryžių ir makaronų patiekalams, pomidorų valgiams, paukštienai, padažams gardinti. Visiems patiekalams suteiks lengvą dūmo aromatą. Kilmės šalis – Ispanija. Laiky..
Salotų prieskoniai
Sveikuoliškas prieskonių mišinys, skirtas maistinei vertei padidinti. SUDEDAMOSIOS DALYSmoliūgų lukštentų sėklų miltai, ispaninis šalavijas (chija sėklos), linų sėmenys, burnočių ..
Senolių bulvių prieskoniai
SENOJI RECEPTŪRA – bulvytės, virtos su lupenomis, „pamirkytos“ Senolių bulvių prieskonių mišinyje – tai taip pat, kaip pas močiutę Žemaitijoje :) Šie bulvių prieskoniai puikiai ti..
Senolių kiaulienos prieskoniai
Prieskonių mišinys, sukurtas pagal močiutės receptą, kuriame krienai, šalavijas, rozmarinai su kitais prieskoniais kiaulienai suteikia unikalų skonį. Kulin..
Špinatai
Atkeliavę iš Senovės Persijos, špinatai tampa vis labiau mėgiami ir lietuviškoje virtuvėje. Tai ryški ir skani daržovė, kuri suteiks jūsų patiekalams ryškiai žalią atspalvį. Špinat..
Stambiakristalė druska
Stambiakristalė druska SALT HILL – kristalizuota druska, be priedų. Stambiakristalė. Kilmės šalis – Belgija.VARTOJIMO LAIKAS NERIBOJAMAS. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoj..
Stevijos lapeliai
Stevia – tai daugiametis augalas, iš pažiūros niekuo neišsiskiriantis iš kitų žaliųjų augalų, o lapelių forma dar šiek tiek panašus ir į mėtas ar dilgėles. Tačiau viena savybe stev..
Svanetijos druska
Visoje Gruzijoje ypač populiari SVANETIJOS (dar vadinama SVANŲ) druska. Gruzinų virtuvėje ji dažnai vartojama vietoje paprastos druskos. Pasakojama, kad senovėje, kai druska buvo b..
Švelnieji paukštienos prieskoniai
Švelnieji paukštienos prieskoniai – tai mišinys, neturintis aitriųjų paprikų (čili). Tinkantis gaminti ir mažiems, ir dideliems. SUDEDAMOSIOS DALYSraudonosios saldžiosios paprikos..
Šventasis bazilikas (TULSI)
Šventasis bazilikas idealiai tinka arbatai ruošti. Gaivinantis, su lengva citrinine nata – toks yra Tulsi, indiško baziliko, arbatos skonis. Teigiama, kad tai kone geriausia altern..
Švitrūnas
Švitrūnas pasižymi stebėtinai dideliu polifenolių kiekiu, kurie didina atsparumą bakterinėms ir virusinėms infekcijoms bei stiprina kraujagysles. Polifenoliai pasižymi antioksidaci..
Svogūniniai prieskoniai „Decor“
Svogūnų gerbėjams - malonaus svogūnams būdingo saldumo, spalvingas prieskonių mišinys.SUDEDAMOSIOS DALYSsvogūnai,pomidorai,petražolės,ciberžolės. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKL..