SENOJI RECEPTŪRA – bulvytės, virtos su lupenomis, „pamirkytos“ Senolių bulvių prieskonių mišinyje – tai taip pat, kaip pas močiutę Žemaitijoje :) Šie bulvių prieskoniai puikiai ti..
Prieskonių mišinys, sukurtas pagal močiutės receptą, kuriame krienai, šalavijas, rozmarinai su kitais prieskoniais kiaulienai suteikia unikalų skonį.
Kulin..
Atkeliavę iš Senovės Persijos, špinatai tampa vis labiau mėgiami ir lietuviškoje virtuvėje. Tai ryški ir skani daržovė, kuri suteiks jūsų patiekalams ryškiai žalią atspalvį. Špinat..
Stambiakristalė druska SALT HILL – kristalizuota druska, be priedų. Stambiakristalė.
Kilmės šalis – Belgija.VARTOJIMO LAIKAS NERIBOJAMAS. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoj..
Stevia – tai daugiametis augalas, iš pažiūros niekuo neišsiskiriantis iš kitų žaliųjų augalų, o lapelių forma dar šiek tiek panašus ir į mėtas ar dilgėles. Tačiau viena savybe stev..
Visoje Gruzijoje ypač populiari SVANETIJOS (dar vadinama SVANŲ) druska. Gruzinų virtuvėje ji dažnai vartojama vietoje paprastos druskos. Pasakojama, kad senovėje, kai druska buvo b..
Švelnieji paukštienos prieskoniai – tai mišinys, neturintis aitriųjų paprikų (čili). Tinkantis gaminti ir mažiems, ir dideliems.
SUDEDAMOSIOS DALYSraudonosios saldžiosios paprikos..
Šventasis bazilikas idealiai tinka arbatai ruošti. Gaivinantis, su lengva citrinine nata – toks yra Tulsi, indiško baziliko, arbatos skonis. Teigiama, kad tai kone geriausia altern..
Švitrūnas pasižymi stebėtinai dideliu polifenolių kiekiu, kurie didina atsparumą bakterinėms ir virusinėms infekcijoms bei stiprina kraujagysles. Polifenoliai pasižymi antioksidaci..
Tonka pupelės – tai tropinio medžio Dipteryx odorata, augančio Pietų Amerikos miškuose, sėklos.
Kulinarijoje jos vartojamos skaninti saldžius kepinius, desertus, kremus, ledus ir ..
Prieskonių mišinys, kuriame druska dominuoja, sudarydama 70 proc. Tai galime vadinti prieskonine druska, kurią praturtina morkytės, pastarnokai, petražolės. O gražią geltoną spalv..