Spalvingas – juodųjų ir geltonųjų garstyčių žaismas, persipinantys su kitais prieskoniais, puikiai tinka mėsai marinuoti, steikams kepti, troškintoms daržovėms skaninti.SUDEDAMOSIO..
Tai Graikų virtuvė – be tzatziki neapsieina jokia graikiška fiesta, jokie pietūs nei vakarienė. Su mėsa, su daržovėmis, ar tiesiog su gabalėliu paskrudintos duonos – Tzatziki tinka..
Tobulas mišinys tobulam guliašui – raudonos saldžiosios ir truputį parūkytos paprikos, česnakai, svogūnai, pomidorai, kmynai ir kiti prieskoniai užtikrina dalelę svetingosios ir kv..
Grybų mėgėjų džiaugsmas. Tikra voveraičių puota.
Tinka visoms sriuboms, troškiniams, užkepėlėms, padažams gardinti. Ten, kur norime daug voveraičių skonio ir kvapo, visur dedame..
Pikantiškas prieskonių mišinys, kuriame pomidorai „valdo"! Puikiai tinka salotoms, varškei, sriuboms, kiaušinių patiekalams, duoniukams gardinti.
SUDEDAMOSIOS DALYS pomidorai, juo..
Autentiškas, pagal Prancūzijos vienuolių senąsias receptūras pagamintas prieskoninių žolelių mišinys.
SUDEDAMOSIOS DALYS bazilikai, raudonėliai, mairūnai, rozmarinai, peletrūnai.
..
Skonių harmonija – pagrindinis Tailando virtuvės principas. Šios šalies virtuvė pilna gaivių ir aromatingų skonių – raudonos saldžiosios paprikos, svogūnai, kalendros, aitriosios p..
Raugerškis, arba dar kitaip vadinamas barbarisas yra Azijos šalių prieskonis Rytų kraštuose džiovintos raugerškio uogos naudojamos kaip pagardai mėsai, bei daržovėms, kad praturtin..
Naudojamos mėsos, ryžių ir makaronų patiekalams, pomidorų valgiams, paukštienai, padažams gardinti. Visiems patiekalams suteiks lengvą dūmo aromatą.
Kilmės šalis – Ispanija. Laiky..