Saldainių dovanėlė „Bumcių receptai!“, 188 g


  • Prekės kodas: Saldainių dovanėlė BUMCIŲ RECEPTAI
  • Prieinamumas: Sandėlyje
  • Grynasis kiekis: 188.00g

  • 9,90€




Saldainių dovanėlė „Bumcių receptai!“, 188 g

Saldainių fabrikas „Rūta“ pristato šventinius gaminius, kurių pakuotes puošia nuotaikingi Bumciai ir žaismingas bei žiemiškas Bumcių miestas. Tegul „Rūtos“ šventiniai gaminiai tampa džiugia ir nepamirštama saldžia dovana!

Kurkite šokoladinius šedevrus kartu su Bumciais! Saldainių dovanėlėje „Bumcių receptai“ rasite šokoladą, saldainius ir instrukcijas, kurios padės pasigaminti šokoladinius skanėstus!

RINKINĮ SUDARO

  • Pieninis šokoladas su sūria karamele (2×25 g);
  • Pieninis šokoladas su sproginėjančiu cukrumi „Smalsieji Bumciai“ (4 vnt.);
  • Dražė „Braškės“ (30 g);
  • Aviečių gabalėliai su baltuoju šokoladu (30 g);
  • Baltojo šokolado figūros (su spirulina ir citrinų skonio) (2 vnt.);
  • Pieninio šokolado figūros (3 vnt.).

Viduje rasite dovaną – šokolado liejimo formelę! Kurkite, puoškite ir skanaukite kartu su šeima!

  • Dovanėlėje 6 skonių gaminiai.
  • Iš viso 13 saldumynų.
  • Žaisminga, šventinio dizaino pakuotė.
  • Dovana – šokolado liejimo formelė.
  • Riboto leidimo!


SUDEDAMOSIOS DALYS

Pieninis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, E 476), kvapioji medžiaga vanilinas), baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, vanilės ekstraktas), cukrus, aviečių gabalėliai 8% (obuolių, aviečių tyrės, šeivamedžio uogų sultys, fruktozės-gliukozės sirupas, gliukozės sirupas, cukrus, KVIETINĖS skaidulos, augaliniai riebalai (palmių), tirštiklis pektinas, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (obuolių ir citrinų rūgštis), natūrali kvapioji medžiaga), gliukozės sirupas, karamelė 2,6 % (cukrus, gliukozės sirupas, vanduo, SVIESTAS, GRIETINĖLĖ, druska (3,5 %), tešlos kildymo medžiaga natrio karbonatas), kakavos sviestas, augaliniai riebalai (palmių, sviestmedžio, palmių branduolių), sproginėjantis cukrus 0,4 % (kukurūzų sirupas, cukrus, anglies dioksidas), glajinės medžiagos (tapijokų krakmolas, karnaubo vaškas, bičių vaškas, šelakas), želatina, kvapioji medžiaga braškė ir kitos kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, maltodekstrinas, juodųjų morkų sulčių koncentratas, melsvadumblis spirulina, vitaminas E, emulsiklis SOJŲ lecitinas. Šokolado kilmė: ES ir ne ES. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1 %, PIENO sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7 %.

Gali būti ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.

Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18±3) °C.

Šokolado kilmė: ES ir ne ES. 


MAISTINĖ VERTĖ (100 G)

Energinė vertė – 2 144 kJ / 511 kcal

Riebalai – 25,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 15,2 g

Angliavandeniai – 65,6 g, iš kurių: cukrų – 60,9 g

Baltymai – 4,2 g

Druska – 0,25 g

Rašyti apžvalgą

Captcha