Šokoladinių saldainių ir šokolado rinkinys „Vilnius“


  • Prekės kodas: Saldainių rinkinys VILNIUS
  • Prieinamumas: Sandėlyje
  • Grynasis kiekis: 210.00g

  • 11,50€




Šokoladinių saldainių ir šokolado rinkinys „Vilnius“

Vilnius – Lietuvos sostinė, didingos istorijos ir įstabios gamtos miestas. 700 metų jubiliejų minintis Vilnius pilnas gyvų legendų, senamiesčio gatvelių šurmulio, gurmaniškų kvapų ir asmenybių. Būtent šie elementai tapo pagrindiniu įkvėpimu kuriant šokoladinių saldainių ir šokolado rinkinį „Vilnius“.

Rinkinyje rasite 6 skirtingų rūšių šokoladinius saldainius su šiais įdarais: mangų tyrės ir pieninio šokolado kremo, pagardintas šafranu, baltojo šokolado ir džiovintų slyvų, alaus, lazdynų riešutų kremo su lazdyno riešutais, pistacijų, baltojo šokolado ir džiovintų slyvų. Taip pat 4 skirtingų rūšių šokolado plyteles: juodojo, pieninio, Ruby ir baltojo bei apvalius baltojo šokolado gabalėlius su miesto pavadinimu. Kuriant šokoladinių saldainių ir šokolado rinkinį „Vilnius“ buvo naudojamos perdirbamos pakuotės – saldainių dėžutės ir saldainių koreksai yra pagaminti iš popieriaus, o formelės saldainiams – iš perdirbto kakavos lukšto.

Dar venas dėžučių išskirtinumas: jos pritaikytos silpnaregiams bei neregiams.

Ant kiekvieno saldainių rinkinio dangtelio pavadinimai atspausti ir Brailio raštu.

Išskirtinio dizaino dėžutės, skirtos Vilniaus miestui.

Iš viso rinkinyje: 11 šokoladinių saldainių ir 13 gabalėlių šokolado.

Dėžutės vidinėje pusėje rasite informaciją apie lankomiausius miesto objektus.

Dėžutės pritaikytos silpnaregiams ir neregiams: saldainių rinkinio pavadinimas užrašytas Brailio raštu.


SUDEDAMOSIOS DALYS

Baltasis šokoladas 25 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga), pieninis šokoladas 24 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas), kvapioji medžiaga vanilinas), šokoladas 22 % (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), ruby šokoladas 8 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, emulsiklis SOJŲ lecitinas, rūgštis (citrinų rūgštis), natūrali vanilės kvapioji medžiaga), LAZDYNO RIEŠUTAI (2,4%), plakamoji GRIETINĖLĖ (GRIETINĖLĖ (iš PIENO), PIENO baltymai, stabilizatorius karageninas), cukrus, kakavos sviestas, salyklo ekstraktas 2 % (RUGINIAI miltai, RUGINIS salyklas, fermentuotas ir nefermentuotas MIEŽIŲ salyklas), augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių), vyšnios (vyšnios (77 %), alkoholis, cukrus), džiovintos slyvos (1,4 %, brendis, gliukozės sirupas, mango tyrė 0,8% (mango tyrė (90 %), cukrus), kakavos masė, medus, SVIESTAS, etilo alkoholis, PISTACIJOS (0,2 %), SŪRIO milteliai (0,2 %), drėgmę išlaikanti medžiaga sorbitolio sirupas, cinamonas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, šafranas (0,003%), kvapioji medžiaga vanilinas. SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ ŠALTINIS. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55%. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1 %, PIENO sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7 %. Ruby šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 41,8 %.


Šokolado kilmė: ES ir ne ES.


Laikymas: 15±3 °C , temperatūroje atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių.


Gali būti glitimo, kiaušinių, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.


MAISTINĖ VERTĖ (100 G):

Energinė vertė – 2 203 kJ / 529 kcal

Riebalai – 34 g, Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 19,4 g

Angliavandeniai – 48,4 g, iš kurių cukrų – 45 g

Skaidulinės medžiagos – 3 g

Baltymai – 5,1 g

Druska – 0,2 g

Rašyti apžvalgą

Žymos: šokoladinių, saldainių, šokolado, rinkinys, „vilnius“, kitos