Šokoladinių saldainių rinkinys „Rūta 1913“, 215 g


  • Prekės kodas: Rūta 1913_4
  • Prieinamumas: 2-3 Days
  • Grynasis kiekis: 215.00g

  • 14,90€



*** Išparduota ***

Šokoladinių saldainių rinkinys „Rūta 1913“, 215 g

Širdelės formos saldainių rinkinys, kuriame rasite net 5 skonių šokoladinius saldainius. Baltos spalvos dėžutė papuošta raudonu kaspinu, todėl puikiai tinka dovanoti!

Šiame rinkinyje rasite saldainius su šiais įdarais: vyno Marsala ir baltojo šokolado, vyšnių ir aitriųjų paprikų, šampaniniu, pasiflorų bei pieninio šokolado ir karamelės.


  • 5 skonių šokoladiniai saldainiai.
  • Iš viso rinkinyje net 17 saldainių.
  • Daili širdelės formos dėžutė su kaspinu, papuošta dovanoti.


SUDEDAMOSIOS DALYS

Šokoladas 27,9 % (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), pieninis šokoladas 16,7 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, E 476), kvapioji medžiaga vanilinas), baltasis šokoladas 12,1 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, vanilės ekstraktas), šampaninis įdaras 11,2 % (baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali kvapioji medžiaga vanilė), GRIETINĖLĖ, marc de champagne (8,5 %), cukrus, koncentruotos IŠRŪGOS, PIENO baltymai), baltojo šokolado įdaras 9,5 % (baltasis šokoladas 55 % (cukrus, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali kvapioji medžiaga vanilė), augaliniai riebalai (palmių, rapsų), įdaras base (baltasis šokoladas, GRIETINĖLĖ, cukrus, sutirštintos IŠRŪGOS, alkoholis, PIENO baltymai), PIENO riebalai), šokolado įdaras (šokoladas 53 % (kakavos masė, cukrus, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali kvapioji medžiaga vanilė), augaliniai riebalai (palmių, rapsų), PIENO riebalai), vyšnių milteliai (2,9 %), cukrus, kakavos sviestas, gliukozės sirupas, SVIESTAS, saldintas sutirštintas pienas (pienas (55 %), cukrus), vyno Marsala įdaras 0,4 % (vynas Marsala (32 %), KIAUŠINIŲ tryniai, cukrus, gliukozės sirupas, etilo alkoholis, kvapioji medžiaga, KIAUŠINIŲ baltymų milteliai, dažikliai (karotenai, riboflavinai), pasiflorų įdaras 0,3 % (gliukozės sirupas, pasiflorų vaisių koncentratas, cukrus, citrinų koncentratas, vanduo, natūrali kvapioji medžiaga, morkų koncentratas, citrusinių vaisių skaidulos), kakavos vaisiai, vyno brendis, invertuotojo cukraus sirupas, vyšnių pasta 0,2 % (gliukozės sirupas, vyšnių koncentratas, vanduo, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, dažiklis betaninas, morkų koncentratas, natūrali kvapioji medžiaga, tirštiklis pektinas, juodųjų serbentų koncentratas, antioksidantas natrio METABISULFITAS), etilo alkoholis, druska su jodu, emulsiklis SOJŲ lecitinas, maltodekstrinas, kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga natrio karbonatas, stabilizatorius invertazė, aitriųjų paprikų ekstraktas (0,001 %). Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55 %. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1 %, PIENO sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7 %. 

Gali būti žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.


MAISTINĖ VERTĖ (100 G):

Energinė vertė – 2 212 kJ / 525 kcal

Riebalai – 34,1 g, Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 19,6 g

Angliavandeniai – 47,7 g, iš kurių cukrų – 45,2 g

Baltymai – 4,8 g

Druska – 0,16 g


Šokolado laikymo sąlygos – laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 ˚C iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.

Rašyti apžvalgą

Žymos: šokoladinių, saldainių, rinkinys, „rūta, 1913“, 215, dovanos