Sotukų rinkinys, 28 vnt.


  • Prekės kodas: Sotukų rinkinys
  • Prieinamumas: Sandėlyje
  • Grynasis kiekis: 260.00g

  • 15,80€




Sotukų rinkinys, 28 vnt.

Vienoje dėžutėje rasite net 7 rūšių sotukų rinkinį: goji abrikosuose, šalavijus datulėse, pluoštines kanapes datulėse, vingrūnę abrikosuose ir serbentus tarp abrikosų su datulėmis, avietes ir baobabus tarp datulių bei šaltalankius ir svarainius tarp abrikosų.

Tai sveikatai palankus maistas, žymimas „Rakto skylutė“ simboliu, kurį suteikė LR sveikatos apsaugos ministerija.

Kiekvienos rūšies maistinė sudėtis, vertės ir skonių aprašymai yra publikuojama prie atskirų rūšių sotukų.

Sotukai gimė iš poreikio pagaminti šeimai saugų, sveikatai palankų ir skanų užkandį, todėl skoniai ir vertė išgaunami naudojant natūralius augalinius produktus, o ne pakaitalus ar maistinius priedus.

Sotukai jau pasiruošę tapti jūsų kelionių, darbų bei laisvalaikio palydovais, saugančiais nuo pagundų užkandžiauti beverčiu, nepalankiu sveikatai maistu.

Pasirūpink savimi skaniai, nes dietologai ir patenkinti klientai sako:

  • labai skanu, o svarbiausia – sveika,
  • kai nespėji papusryčiauti, bet nenori būti alkanas,
  • kai neturiu laiko pietums, puikiai gelbsti sotukai,
  • vertingos kalorijos, ilgas sotumo jausmas,
  • vertinga, energinga, sveika, verta ir patogu.


SUDEDAMOSIOS DALYS (priklausomai nuo rūšies)

Migdolų ir anakardžių riešutai, Medjool datulės, abrikosai, kanapės, goji, plokščioji vingrūnė, ispaninis šalavijas, linų sėmenys, kokoso drožlės, svarainiai, juodieji serbentai, šaltalankiai, baobabas, avietės, aitrioji paprika, ciberžolė, imbieras, kakava, kardamonas, cinamonas.


MAISTINĖ VERTĖ

Energinė vertė 100 g – 1 783,34 kJ / 426,23 kcal

Baltymai – 11,61 g

Riebalai – 26,10 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 4,25 g

Angliavandeniai – 44,18 g, iš kurių cukrų – 27,04 g

Skaidulinės medžiagos – 11,25 g

Druska – 0,03 g

Referencinis vidutinio suaugusio asmens paros vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).


Maistinė vertė 100 g:

  • turi daug (virš 30 % RPN) vitamino E, kalio, mangano, fosforo, magnio, vario ir skaidulų,
  • yra vitaminų B1, B2, B9, kalcio, cinko, geležies ir baltymų šaltinis (virš 15 % RPN),
  • taip pat turtingi vitaminais A, C, B5 ir B6, selenu, jodu ir liuteinu.


Laikymo sąlygos: 2 - 8° C 6 savaitės.

Galima šaldyti.

Rašyti apžvalgą

Žymos: sotukų, rinkinys, vnt., becukriai, saldėsiai