Traškūs migdolai su ruby šokoladu ir juodaisiais serbentais


  • 7,50€




Traškūs migdolai, padengti Ruby šokoladu ir juodaisiais serbentais – naujas, išraiškingas skonių derinys. Naująjį švelniai rūgštoko skonio šokoladą Ruby puikiai papildo liofilizuoti juodieji serbentai, o traškantys migdolai nepaliks abejingų. Svarbu tai, kad liofilizuotos uogos pasižymi išliekančia ta pačia forma, tūriu, spalva, jose išlieka beveik visi vitaminai, išsaugomos aromatinės bei skoninės savybės, o tekstūra tampa puri ir traški. Ruby – nauja, 4-oji šokolado rūšis. Tai ypatingas šokoladas, kuris pakeri tik jam būdingu uogų gaivumu ir saldžiu švelnumu. Unikali spalva ir žaismingos vaisinės natos gimsta natūraliai – nenaudojami jokie dažikliai ir aromatai. Šviežių uogų skonį ir spalvą suteikiančios medžiagos natūraliai randamos Ruby kakavos pupelėse. Atraskite naują skonį šokolado istorijoje!

  • Traškūs migdolai
  • Ruby šokolade kakavos sausųjų medžiagų – 41,8 proc.
  • Liofilizuoti juodieji serbentai


SUDĖTIS: ruby šokoladas (62 %; cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, emulsiklis sojų lecitinas, rūgštis [citrinų rūgštis], natūrali vanilės kvapioji medžiaga), migdolai (25 %), cukrus, liofilizuoti juodieji serbentai (1,5 %), glajinės medžiagos (tapijokų krakmolas, šelakas). Ruby šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 41,8 %. SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ ŠALTINIS.

Alergenai: Sojų lecitinas, pienas ir jo produktai, migdolai. Gali būti glitimo, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.


MAISTINĖ VERTĖ (100 G)

Energetinė vertė – 2 380 kJ / 570 kcal

Riebalai – 36,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 14,9 g

Angliavandeniai – 46,7 g, iš kurių cukrų – 45,8 g

Baltymai – 10,4 g

Druska –0,1 g


Šokolado laikymo laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 ˚C iki +21 ˚C, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.

Rašyti apžvalgą