„Zoe“ fermentuotas avižų gėrimo koncentratas su juodaisiais serbentais


  • Prekės kodas: „Zoe“ fermentuotas avižų gėrimas su juodaisiais serbentais
  • Prieinamumas: Sandėlyje
  • Svoris: 750.00ml

  • 12,00€




Pristatome naują „Zoe“ produktą – fermentuotą avižų gėrimo koncentratą, paskanintą juodųjų serbentų sultimis. Tai „Zoe“ linijos produktas, prisotintas gyvomis gerosiomis bakterijomis.

SUDĖTIS

Geriamasis vanduo, avižiniai* dribsniai 18 %, juodųjų serbentų sultys 10 %, raugas (biologiškai aktyvių naudingųjų bakterijų kultūros: mezofilinių pieno rūgšties bakterijų skaičius – ne mažiau 1 × 108KSV/ml, bifidobakterijų – ne mažiau 1 × 108KSV/ml, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus – ne mažiau 1 × 108KSV/ml, Streptococcus thermophilus – ne mažiau 1 x 108KSV/ml), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga natrio karbonatai.

* Gliuteno (alergeno), kaip leistinos ribos, ir kitus tyrimus rasite čia: Tyrimai


Kilmės šalis – Lietuva.


MAISTINĖ VERTĖ (100 G)

Energinė vertė 285 kJ / 68 kcal

Riebalai 1,4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,24 g

Angliavandeniai 11,92 g, iš kurių cukrų 0,25 g

Baltymai 2,5 g

Druska 0,02 g.


KAIP VARTOTI?

„Zoe“ koncentratai yra prisotinti gyvomis gerosiomis bakterijomis, todėl vartodami „Zoe“ praturtinsite kasdienį maistą.

  • Vartokite po vieną arbatinį šaukštelį kiekvieno valgio metu: pusryčiams, pietums, vakarienei. Jei valgote dažniau – dažniau naudokite ir „Zoe“.
  • Neskiestą koncentratą įmaišykite į maistą (košė, sriuba, salotos).
  • Arba pasigaminkite „Zoe“ gėrimą: vieną arbatinį šaukštelį „Zoe“ įpilkite į stiklinę vandens ar sulčių, išmaišykite ir valgant užsigerkite maistą.

Dar kelios svarbios „Zoe“ vartojimo taisyklės:

  • Į termiškai apdorotus patiekalus „Zoe“ koncentrato įpilkite tuomet, kai maistas jau bus atvėsintas ir valgant nedegins gomurio. Palaukite, kol maistas atvės – bent iki 40 laipsnių temperatūros.
  • Į žalią maistą (mišraines, salotas, trintų vaisių desertus ir pan.) rekomenduojama įpilti „Zoe“ koncentrato iš anksto ir leisti maistui pasifermentuoti.
  • SVARBU – atidarius butelį rekomenduojama suvartoti per 45 dienas.

Laikyti sausoje vietoje. Rekomenduojama laikymo temperatūra 2–18 °C.

Galiojimas – žiūrėti ant pakuotės.


Rašyti apžvalgą