Tikslinti paiešką
Antienos, žąsienos prieskoniai
Senoji receptūra, kurioje puikiai dera česnakai, raudonos saldžiosios paprikos ir kt. prieskoniai, puikisi derantys antienos, žąsienos patiekalams gardinti. SUDĖTISčesnakai,ra..
Apelsininiai pipirai
APELSININIAI PIPIRAI – tai pipirai, praturtinti apelsinu. Tai tokie pipirai, kokie ir turi būti tikri APELSININIAI pipirai – BE druskos, BE pridėtinių maisto priedų, BE svogūnų, BE..
Arbata „Gera savijauta“
SUDĖTISKmynų sėklos, pankolio sėklos, imbiero šaknys, žvaigždiniai anyžiai, ciberžolės. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje...
Arbata „Peršalimui – NE (Šiltas vakaras)“
SUDĖTISImbiero šaknys, obuolių gabaliukai, čiobreliai, raudonėliai, mėtos lapeliai, gvazdikėliai, žvaigždinis anyžius. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje...
Argentinietiškas prieskonių mišinys „Chimi Churri“
Autentiškos receptūros prieskonių mišinys su trupučiu aitriosios paprikos, tinkantis ne tik chimichurri padažo gamybai, bet ir mėsai, troškiniams, sriuboms gardinti.SUDĖTIS česnaka..
Aštrūs mėsos prieskoniai
Aitriųjų paprikų (čili) pagrindu sudarytas prieskonių mišinys su svogūnais ir prieskoninėmis žolelėmis – aštrumo mėgėjams, tinkantis ne tik mėsos gaminiams, bet troškinimas, sriubo..
Avienos prieskoniai
Subalansuotas prieskoninių žolelių mišinys – bazilikų, rozmarinų ir kitų prieskoninių žolelių kompozicija puikiai dera avienai gaminti. SUDĖTISbazilikai, aitriosios paprikos (čili..
Azijietiški paukštienos prieskoniai
Subtilaus aštrumo prieskonių mišinys, kuriame kumino dvelksmas suteiks paukštienai išskirtinį rytų skonį. SUDĖTIS raudonos saldžiosios paprikos,česnakai,ciberžolės,ožragės,kalendro..
Bajoriški bulvių prieskoniai
Mišinio pagrindą sudaro česnakų granulės ir grietinėlės milteliai, kuriuos papildo ciberžolės, krapai ir kt. Tinka tiek virtoms, tiek keptoms bulvėms, bulvių patiekalams gardinti..
Bajoriški jautienos prieskoniai
Senoji receptūra, kurioje prieskoninės žolelės papildo vienos kitą, o peletrūnas, be kurio nuo seno niekas neįsivaizduoja daugelio patiekalų, neatsiejama šio mišinio sudedamoji dal..
Bajoriški kiaulienos prieskoniai
Mairūnai, kurie lietuvių virtuvėje buvo naudojami vietoj juodųjų pipirų, sudaro šio mišinio pagrindą, o kartu su kitais prieskoniais sudaro puikų derinį kiaulienos patiekalams gard..
Bajoriški mėsos prieskoniai
Tikra daržovių fiesta, kurią sudaro net 12 daržovių, įskaitant salierus, porus ir kt. Kulinarijos paveldo fondo sertifikatas...
Bajoriški paukštienos prieskoniai
XVIII a. senoji receptūra, kurios „cinkelis“ – žiupsnelis cinamono. Kulinarijos paveldo fondo sertifikatas.SUDĖTIS kalendros, česnakai,svogūnai,bazilikai,čiobreliai,mėtos,cinamonai..
Bajoriški troškinių prieskoniai
Senoji džiovintų prieskoninių daržovių kompozicija – morkos, svogūnai, česnakai, juodieji pipirai, pastarnokai ir kiti. Kulinarijos paveldo fondo sertifikatas...
Bajoriški žuvų prieskoniai
Senoji receptūra - tobulas prieskonių mišinys, suteikiantis žuviai pikantiškesnį, kartu švelnesnį, vandens šviežumu atsiduodantį aromatą. Šis mišinys puikiai tinka visai žuviai, o..
Bajoriški žvėrienos prieskoniai
Senoji receptūra, subalansuota visai žvėrienai gardinti. Ypač tinkantis šernienai, subproduktams. Kulinarijos paveldo fondo sertifikatas.SUDĖTIS kalendros, kadagio uogos, svo..