Tikslinti paiešką
Avienos prieskoniai
Subalansuotas prieskoninių žolelių mišinys – bazilikų, rozmarinų ir kitų prieskoninių žolelių kompozicija puikiai dera avienai gaminti. SUDEDAMOSIOS DALYSbazilikai, aitriosios pap..
Azijietiški paukštienos prieskoniai
Subtilaus aštrumo prieskonių mišinys, kuriame kumino dvelksmas suteiks paukštienai išskirtinį rytų skonį. SUDEDAMOSIOS DALYSraudonos saldžiosios paprikos,česnakai,ciberžolės,ožragė..
Bajoriški bulvių prieskoniai
Mišinio pagrindą sudaro česnakų granulės ir grietinėlės milteliai, kuriuos papildo ciberžolės, krapai ir kt. Tinka tiek virtoms, tiek keptoms bulvėms, bulvių patiekalams gardinti..
Bajoriški jautienos prieskoniai
Senoji receptūra, kurioje prieskoninės žolelės papildo vienos kitą, o peletrūnas, be kurio nuo seno niekas neįsivaizduoja daugelio patiekalų, neatsiejama šio mišinio sudedamoji dal..
Bajoriški kiaulienos prieskoniai
Mairūnai, kurie lietuvių virtuvėje buvo naudojami vietoj juodųjų pipirų, sudaro šio mišinio pagrindą, o kartu su kitais prieskoniais sudaro puikų derinį kiaulienos patiekalams gard..
Bajoriški mėsos prieskoniai
Tikra daržovių fiesta, kurią sudaro net 12 daržovių, įskaitant salierus, porus ir kt. Kulinarijos paveldo fondo sertifikatas...
Bajoriški paukštienos prieskoniai
XVIII a. senoji receptūra, kurios „cinkelis“ – žiupsnelis cinamono. Kulinarijos paveldo fondo sertifikatas.SUDEDAMOSIOS DALYS kalendros, česnakai,svogūnai,bazilikai,čiobreliai,mėto..
Bajoriški troškinių prieskoniai
Senoji džiovintų prieskoninių daržovių kompozicija – morkos, svogūnai, česnakai, juodieji pipirai, pastarnokai ir kiti. Kulinarijos paveldo fondo sertifikatas...
Bajoriški žuvų prieskoniai
Senoji receptūra - tobulas prieskonių mišinys, suteikiantis žuviai pikantiškesnį, kartu švelnesnį, vandens šviežumu atsiduodantį aromatą. Šis mišinys puikiai tinka visai žuviai, o..
Bajoriški žvėrienos prieskoniai
Senoji receptūra, subalansuota visai žvėrienai gardinti. Ypač tinkantis šernienai, subproduktams. Kulinarijos paveldo fondo sertifikatas.SUDEDAMOSIOS DALYS kalendros, kadagio..
Balkšvųjų gysločių sėklų luobelės
Balkšvojo gysločio sėklų luobelės – maistinės skaidulos, kurios šalina iš organizmo šlakus, slopina apetitą, todėl dažnai yra vadinamos „organizmo šluota“. VARTOJIMASGerti prieš..
Burbono vanilės ankštis
Išbandykite tikrą vanilę ir Jūs nustebsite, kokia aromato ir skonio galia slypi tuose mažuose juoduose taškeliuose – vanilės sėklytėse, esančios jos ankštyje. Vanilė naudojama kep..
Burnočių spragėsiai
Burnočių spragėsiai tinka naudoti sausiems pusryčiams, paplotėliams, desertams, jogurtams, varškės patiekalams, kepiniams, bandelėms , sriuboms ir pan.SUDĖTINĖS DALYS 100 % burnoč..
Ceilono cinamonas (maltas)
Ceilono cinamonas iš kitų rūšių išsiskiria labai plona ir minkšta, gelsvai rusvos spalvos aromatinga žieve, kurioje yra mineralinių medžiagų – kalio, kalcio, mangano, geležies, cin..
Ceilono cinamonas lazdelėmis
Ceilono cinamonas. Ceilono cinamonas iš kitų rūšių išsiskiria labai plona ir minkšta, gelsvai rusvos spalvos aromatinga žieve, kurioje yra mineralinių medžiagų – kalio, kalcio, ..