Tikslinti paiešką
Himalajų druska (smulki)-2
Himalajų druska – natūrali, neapdorota, nerafinuota, be priedų. Smulki, barstoma. Išgauta iš chemiškai neužterštų Himalajų kalnų druskų kristalų, pasižymi grynumu, natūralia kil..
Juodgrūdės sėklos (juodieji indiški kmynai)
Svogūninio augalo Nigella sativum sėklos. Juodgrūdės apjungia raudonėlio, juodųjų pipirų ir svogūnų skonius. Jų dedama į daržovių, varškės, žuvų, paukštienos patiekalus. Manoma, ka..
Juodieji pipirai
Kilmės šalis – Vietnamas.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje...
Jūros druska (fleikai)
Fleur de Sel (druskos gėlės) - rankomis rinkta, rankomis išvalyta, traški, balta Egėjo jūros druska. Tinka ir desertams gardinti bei puošti. Laikymo sąlygos – kambario temperatū..
Kalakutienos prieskoniai
Visai paukštienai, o ypač kalakutienai skirtas smulkus, vientisas, geltonos spalvos prieskonių mišinys, kuriame puikiai dera svogūnai su česnakais, ciberžolė su saldžiąja paprika ..
Kanapių sėklos, 100 g
MAISTINGUMAS (100 g)Energetinė vertė 1 898 kJ / 460 kCalRiebalai – 32 g, iš kurių sočiosios riebalų rūgštys – 3,2 gAngliavandeniai – 7,4 g, iš kurių cukrūs – 7,4 gBaltymai – 20 gDr..
Kardamonas (maltas)
SUDEDAMOSIOS DALYS100 % kardamonas Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje...
Karis
Gardų skonį kariui suteikia ciberžolės, aitriosios paprikos, imbierai, kalendros ir kiti prieskoniai. Karis patiekalams suteikia auksinę spalvą ir turiningą aromatą. Šis mišinys..
Kaukazietiški šašlykų prieskoniai
SUDEDAMOSIOS DALYSsvogūnai, kalendros, raudonos saldžiosios paprikos, žagreniai, kalendros lapeliai-kinza, kvapieji pipirai, aitriosios paprikos (čili). PRIESKONIAI BE DRUSKOS, ..
Kaukazietiškos žolelės
Vartojama mėsos, daržovių, žuvų, troškinių, ryžių patiekalams gardinti. SUDEDAMOSIOS DALYSpetražolės, kelendros lapeliai - kinza, bazilikai,raudonėliai,mairūnai,krapai,mėtos,ožr..
Kiaušinių prieskoniai
Žalias prieskoninių žolelių mišinys, kuriame krapai su prieskoninėmis daržovėmis, petražolės bei meškiniai česnakai suteikia kiaušinių patiekalams bei pikantiškiems blyneliams..
Kiekvienos virtuvės prieskonių rinkinys
Šiame rinkinyje rasite būtinuosius, populiariausius prieskonius, kurie privalo būti kiekvienoje virtuvėje. Rinkinį sudaro: Ciberžolė, 10 g, Indija,Cinamonas, 10 g, Indonezija,Imb..
Korėjietiškų morkų prieskoniai
Vartokite daržovių (ypač morkų), sriubų, ryžių, žuvų bei mėsos patiekalams gardinti. Šie prieskoniai suteiks suteikia gaivų ir lengvai aštrų skonį. SUDEDAMOSIOS DALYSaitriosios pa..
Kvapieji pipirai
Kilmės šalis – Meksika.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje...
Lukštentų moliūgų sėklų miltai
Moliūgų sėklų miltai – natūralus biologiškai aktyvių baltymų, vitaminų ir mineralų kompleksas, kurį sudaro vitaminai (ypač gausu C ir B), makro- ir mikroelementai (geležis, kalis, ..
Maltas imbieras
Imbieras yra vienas iš populiariausių prieskonių pasaulyje. Jis turi daugybę kulinarinių paskirčių ir yra naudojamas tiek konditerijoje (sausainiai, meduoliai, tortai), tiek mėsos ..