Saldainių, dražė ir šokolado rinkinys „Šeimos advento kalendorius“, 990 g


  • Prekės kodas: Advento kalendorius 990
  • Prieinamumas: Sandėlyje
  • Grynasis kiekis: 990.00g

  • 24,90€




Saldainių, dražė ir šokolado rinkinys „Šeimos advento kalendorius“, 990 g

Saldainių fabrikas „Rūta“ kviečia žiemos laikotarpį pasitikti saldžiai! Ypatingo skonio šokolado gaminiai pasaldins žiemos švenčių laukimą, o švelnus šokolado aromatas suteiks jaukumo namuose.

Saldainių, dražė ir šokolado rinkinys, pateiktas spalvingoje dėžutėje, kurią puošia nuotaikingieji Bumciai. 24 langeliuose paslėpti ne tik įvairūs saldumynai, bet ir mįslės bei smagios užduotys, kviečiančios praleisti daugiau laiko kartu su šeima.

Advento kalendorius skirtas 4 asmenų šeimai. 


RINKINĮ SUDARO

  • 18 skirtingų skonių.
  • Kasdien – nauja užduotis arba mįslė!
  • Skirta 4 asmenims.
  • Žaismingo, šventinio dizaino pakuotė.


SUDEDAMOSIOS

Pieninis šokoladas su mangais „Bumciai“ (8 vnt.): pieninis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas), kvapioji medžiaga vanilinas), mangų granulės 5 % (cukrus, mango tyrė (34 %), kukurūzų krakmolas, vanduo), kvapioji medžiaga. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1 %, PIENO sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7 %. Šokolado kilmė: ES ir ne ES. 100 g maistingumas: energinė vertė – 2251 kJ / 538 kcal; riebalai – 30,4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 18,2 g; angliavandeniai – 59,3 g, iš kurių cukrų – 57,2 g; baltymai – 5,4 g; druska – 0,26 g. Gali būti ŽEMĖS ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.

Karamelės skonio suflė saldainiai su kokosų drožlėmis „Pelėdžiukai“ (8 vnt.): cukrus, gliukozės sirupas, augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių, sviestmedžio), saldintas sutirštintas pienas (pienas (55 %), cukrus (45 %), liesi kakavos milteliai, kokosų drožlės (1,3 %), KIAUŠINIŲ baltymų milteliai, tirštiklis agaras, drėgmę išlaikanti medžiaga sorbitolio sirupas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, karamelės kvapioji medžiaga ir kt. kvapiosios medžiagos, stabilizatorius invertazė, emulsikliai (E 476, SOJŲ lecitinas). 100 g maistingumas: energinė vertė – 1860 kJ / 442 kcal; riebalai – 20,4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 13 g; angliavandeniai – 62,2 g, iš kurių cukrų – 52,3 g; baltymai – 2,3 g; druska – 0,04 g. Gali būti GLITIMO, ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.

Braškių ir jogurto skonio suflė saldainiai (4 vnt.): cukrus, augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių, sviestmedžio), gliukozės sirupas, saldintas sutirštintas pienas (pienas (55 %), cukrus (45 %), liesi kakavos milteliai, KIAUŠINIŲ baltymų milteliai, tirštiklis agaras, drėgmę išlaikanti medžiaga sorbitolio sirupas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, braškių ir jogurto ir kitos kvapiosios medžiagos, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, E 476), stabilizatorius invertazė, juodųjų morkų sulčių koncentratas. 100 g maistingumas: energinė vertė – 1871 kJ / 445 kcal; riebalai – 20,2 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 12,9 g; angliavandeniai – 63,0 g, iš kurių cukrų – 53,2 g; baltymai – 2,4 g, druska – 0,04 g. Gali būti GLITIMO, ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.

Suflė saldainiai su vyšniomis ir cinamonu (4 vnt.): cukrus, augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių, sviestmedžio), gliukozės sirupas, saldintas sutirštintas pienas (pienas, cukrus), liesi kakavos milteliai, KIAUŠINIŲ baltymų milteliai, tirštiklis agaras, džiovintos šaltyje vyšnios, drėgmę išlaikanti medžiaga sorbitolio sirupas, cinamonas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapiosios medžiagos, stabilizatorius invertazė, emulsikliai (E 476, SOJŲ lecitinas). 100 g maistingumas: energinė vertė – 1848 kJ / 438 kcal; riebalai – 19,4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 12,1 g; angliavandeniai – 63,4 g, iš kurių cukrų – 53,3 g; baltymai – 2,2 g; druska – 0,04 g. Gali būti GLITIMO, ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.

Juodojo šokolado saldainiai su kokosų įdaru (4 vnt.): šokoladas 50% (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali kvapioji medžiaga vanilė), kokosų įdaras 50 % (baltojo šokolado įdaras (baltasis šokoladas 55 % (cukrus, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), augaliniai riebalai (palmių, rapsų), PIENO riebalai), invertuoto cukraus sirupas, kokoso drožlės (1,7 %), kvapioji medžiaga). Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 50 %. Šokolado kilmė: ES ir ne ES. 100 g maistingumas: energinė vertė – 2527 kJ / 608 kcal; riebalai – 46,2 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 24,5 g; angliavandeniai – 41,5 g, iš kurių cukrų – 39,6 g; baltymai – 4,9 g; druska – 0,12 g. Gali būti ŽEMĖS ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.

Pieninio šokolado saldainiai su pasiflorų įdaru (4 vnt.): pieninis šokoladas 50 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas), kvapioji medžiaga vanilinas), pasiflorų įdaras 50 % (baltojo šokolado įdaras (baltasis šokoladas 55% (cukrus, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali kvapioji medžiaga vanilė), augaliniai riebalai (palmių, rapsų), PIENO riebalai), pasiflorų pasta 3,4 % (gliukozės sirupas, pasiflorų koncentratas, cukrus, citrinų koncentratas, vanduo, natūrali kvapioji medžiaga, morkų koncentratas, citrusinės skaidulos). Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1 %, PIENO sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7 %. Šokolado kilmė: ES ir ne ES. 100 g maistingumas: energinė vertė – 2527 kJ / 618 kcal; riebalai – 47,2 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 24,7 g; angliavandeniai – 43,2 g, iš kurių cukrų – 42,5 g; baltymai – 2,6 g; druska – 0,79 g. Gali būti ŽEMĖS ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.

Pieninis šokoladas „Šventinės nuotaikos!“, 18 g (4 vnt.): pieninis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, E 476), kvapioji medžiaga vanilinas). Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1 %, PIENO sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7 %. Šokolado kilmė: ES ir ne ES. 100 g maistingumas: energinė vertė – 2265 kJ / 542 kcal; riebalai – 31,8 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 19,0 g; angliavandeniai – 56,9 g, iš kurių cukrų – 55,8 g; baltymai – 5,5 g; druska – 0,26 g.

Juodasis šokoladas (50 %) „Saldžių akimirkų!“, 18 g (4 vnt.): cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, E 476), kvapioji medžiaga vanilinas. DAUG SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 50 %. Šokolado kilmė: ES ir ne ES. 100 g maistingumas: energinė vertė – 2201 kJ / 526 kcal; riebalai – 31,3 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 18,7 g; angliavandeniai – 51,7 g, iš kurių cukrų – 49,1 g; baltymai – 4,9 g; druska – 0,01 g. Gali būti PIENO pėdsakų.

Vaisių užkandžiai su vyšniomis „Greenz cherry“ (4 vnt.): džiovintos datulės, džiovinti bananai (bananai, konservantas SIEROS DIOKSIDAS), kakavos masė, ANAKARDŽIAI, džiovintos vyšnios (4 %), džiovinti obuoliai (obuoliai, konservantas SIEROS DIOKSIDAS), druska, rozmarino ekstraktas, vaisių ekstraktas, natūrali vyšnių kvapioji medžiaga. SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ ŠALTINIS. NEPRIDĖTA CUKRŲ. Produkto sudėtyje yra natūralių cukrų. Įspėjimas: gali būti vaisių kauliukų likučių! 100 g maistingumas: energinė vertė – 1809 kJ / 427 kcal; riebalai – 17,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 7,0 g; angliavandeniai – 63,7 g, iš kurių cukrų – 45,6 g; skaidulinės medžiagos – 7,5 g; baltymai – 6,6 g; druska – 0,1 g. Gali būti ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.

Pieninio šokolado saldainiai su anakardžių įdaru „Gerai nuotaikai“ (8 vnt.): pieninis šokoladas 50 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, E 476), kvapioji medžiaga vanilinas), anakardžių įdaras 50 % (cukrus, ANAKARDŽIAI (28 %), augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių), nugriebto PIENO milteliai, karamelės skonio milteliai (nugriebto PIENO milteliai, cukrus, palmių aliejus, dažiklis E 150c, antioksidantas saulėgrąžų lecitinas, irisų kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga natrio citratai), emulsiklis SOJŲ lecitinas, kvapioji medžiaga, druska su jodu). Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1 %, PIENO sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7 %. 100 g maistingumas: energinė vertė – 2432 kJ / 581 kcal, riebalai – 38,3 g, iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 20,8 g; angliavandeniai – 51,7 g, iš kurių: cukrų – 51,2 g; baltymai – 6,7 g; druska – 0,22 g. Gali būti ŽEMĖS ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.

MIGDOLAI su baltuoju šokoladu ir braškėmis (30 g): baltasis šokoladas 64 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, vanilės ekstraktas), MIGDOLAI (34 %), braškių granulės 1 % (gliukozės sirupas, braškės (40 %), cukrus, tirštiklis tapijokų krakmolas), glajinės medžiagos (tapijokų krakmolas, šelakas), natūrali kvapioji medžiaga. SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ ŠALTINIS. Šokolado kilmė: ES ir ne ES. 100 g maistingumas: energinė vertė – 2466 kJ / 595 kcal, riebalai – 41,2 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 15,6 g, angliavandeniai – 40,9 g, iš kurių cukrų – 40,3 g, skaidulinių medžiagų – 3,9 g; baltymai – 12,4 g, druska – 0,1 g. Gali būti GLITIMO, ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.

Kukurūzų traškučiai su karameliniu glaistu (30 g): karamelinis glaistas 66 % (cukrus, augaliniai riebalai (palmių), karamelės skonio milteliai (nugriebto PIENO miltai, cukrus, palmių aliejus, dažiklis E 150c, antioksidantas saulėgrąžų lecitinas, irisų kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga natrio citratai), nugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, emulsiklis SOJŲ lecitinas, kvapiosios medžiagos), kukurūzų traškučiai 33 % (KVIEČIŲ miltai, kukurūzų miltai (22 %), cukrus, druska, kakavos milteliai), tirštiklis akacijų sakai, glajinė medžiaga (šelakas). Karamelinio glaisto kilmė: Lietuva. 100 g maistingumas: energinė vertė – 2260 kJ /  540 kcal; riebalai – 28,6 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 17,1 g; angliavandeniai – 64,0 g, iš kurių – cukrų – 39,8 g; baltymai – 5,8 g; druska – 0,6 g. Gali būti ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.

Dražė „Žėrutis“ (30 g): aviečių gabalėliai 49,6 % (obuolių, aviečių tyrės, šeivamedžio uogų sultys, fruktozės-gliukozės sirupas, gliukozės sirupas, cukrus, KVIETINĖS skaidulos, augaliniai riebalai (palmių), tirštiklis pektinas, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (obuolių ir citrinų rūgštis), natūrali kvapioji medžiaga), baltasis šokoladas 24,8 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga), šokoladas 24,8 % (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, kvapioji medžiaga vanilinas), glajinės medžiagos (tapijokų krakmolas, šelakas). SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ ŠALTINIS. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 50 %. 100 g maistingumas: energinė vertė – 1958 kJ / 465 kcal; riebalai – 19,4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 11,5 g; angliavandeniai – 67,3 g; iš kurių cukrų – 66,4 g; skaidulinės medžiagos – 4,9 g; baltymai – 2,9 g; druska – 0,11 g. Gali būti ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.

Kukurūzų traškučiai su baltuoju šokoladu ir vyšniomis (2×30 g): baltasis šokoladas 80 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga), kukurūzų traškučiai 17,8 % (KVIETINIAI miltai, kukurūzų miltai (22 %), cukrus, druska, kakavos milteliai), džiovontos šaltyje vyšnios (1,2 %), glajinės medžiagos (tapijokų krakmolas, šelakas), natūrali vyšnių kvapioji medžiaga. Šokolado kilmė: ES ir ne ES. 100 g maistingumas: energinė vertė – 2261 kJ / 541 kcal; riebalai – 29,3 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 17,6 g; angliavandeniai – 61,7 g, iš kurių cukrų – 47,9 g; baltymai – 6,9 g; druska – 0,4 g. gali būti ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.

Dražė „Marmurinė“ (30 g): baltasis šokoladas 59 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, vanilės ekstraktas), MIGDOLAI (27 %), cukrus, šokoladas (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, kvapioji medžiaga vanilinas), glajinės medžiagos (tapijokų krakmolas, šelakas), tirštiklis akacijos guma, cinamonas (0,3 %). Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 50 %. Šokolado kilmė: ES ir ne ES. 100 g maistingumas: energinė vertė – 2486 kJ / 598 kcal; riebalai – 38,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 16,0 g; angliavandeniai – 50,5 g, iš kurių cukrų – 46,0 g; baltymai – 10,7 g; druska – 0,1 g. Gali būti GLITIMO, ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.

Dražė „Traškiai“ (2×30 g): cukrus, kukurūzų traškučiai 18 % (KVIETINIAI miltai, kukurūzų miltai (22 %), cukrus, druska, kakavos milteliai), augaliniai riebalai (palmių, sviestmedžio), kakavos masė, nugriebto PIENO milteliai, kakavos sviestas, karamelės skonio milteliai (nugriebto PIENO milteliai, cukrus, palmių aliejus, dažiklis E 150c, antioksidantas saulėgrąžų lecitinas, irisų kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga natrio citratai), glajinės medžiagos (tapijokų krakmolas, šelakas), emulsiklis SOJŲ lecitinas, kvapioji medžiaga. 100 g maistingumas: energinė vertė – 2196 kJ / 525 kcal; riebalai – 29,2 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 18,0 g; angliavandeniai – 59,2 g, iš kurių cukrų – 42,0 g; baltymai – 6,4 g; druska – 0,1 g. Gali būti ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.

Dražė „Braškės“ (2×30 g): cukrus, gliukozės sirupas, augaliniai riebalai (palmių branduolių, palmių, sviestmedžio), kakavos sviestas, želatina, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, maltodekstrinas, juodųjų morkų sulčių koncentratas, natūrali braškės kvapioji medžiaga ir kita kvapioji medžiaga, glajinės medžiagos (karnaubo vaškas, bičių vaškas, šelakas), emulsiklis SOJŲ lecitinas. 100 g maistingumas: energinė vertė – 1789 kJ / 421 kcal; riebalai – 5,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 4,0 g; angliavandeniai – 93,3 g, iš kurių cukrų – 74,5 g; baltymai – 0,5 g; druska – 0,01 g. Gali būti PIENO, GLITIMO, ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.

Tiramisu skonio MIGDOLAI su baltuoju šokoladu (30 g): baltasis šokoladas 63 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga), MIGDOLAI (33 %), šokoladas 3 % (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, kvapioji medžiaga vanilinas), glajinės medžiagos (tapijokų krakmolas, šelakas), kvapiosios medžiagos ir tiramisu kvapioji medžiaga. SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ ŠALTINIS. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 50 %. Šokolado kilmė: ES ir ne ES. 100 g maistingumas: energinė vertė – 2509 kJ / 605 kcal; riebalai – 43 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 16,9 g; angliavandeniai – 39,8 g, iš kurių cukrų – 39,5 g; skaidulinės medžiagos – 4 g; baltymai – 12,2 g; druska – 0,1 g. Gali būti GLITIMO, ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.

Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18±3) °C.

Rašyti apžvalgą