Šokoladinių saldainių ir dražė rinkinys „Šeimos advento kalendorius“


  • Prekės kodas: Šeimos advento kalendorius
  • Prieinamumas: Sandėlyje
  • Svoris: 830.00g

  • 27,83€




Saldainių fabrikas „Rūta“ pristato šventinius gaminius, kurie namus užlies švelnaus šokolado aromatu ir kvies mėgautis gražiausiomis metų šventėmis.

Šokoladinių saldainių ir dražė rinkinys „Šeimos advento kalendorius“ švenčių laukimą pavers nepaprastomis akimirkomis kartu su šeima. Šiame, 4 asmenims skirtame rinkinyje, rasite ne tik išskirtinio skonio šokolado gaminius. Kiekviename langelyje slypi užduotis, kviečianti praleisti daugiau laiko kartu su šeima ir pasiruošti šventėms.


RINKINĮ SUDARO 24 skirtingi gaminiai (dražė, šokoladas ir saldainiai):
  • 24 skirtingi gaminiai;
  • Kasdien naujos užduotėlės;
  • Skirta 4 asmenims.


SUDĖTIS

„Šeimos advento kalendorius“: 1. Dražė „Aviečių gabalėliai su pieniniu šokoladu“: aviečių gabalėliai 49,5 % (obuolių, aviečių tyrės, šeivamedžio uogų sultys, fruktozės-gliukozės sirupas, gliukozės sirupas, cukrus, kvietinės skaidulos, augaliniai riebalai (palmių), tirštiklis pektinas, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (obuolių ir citrinų rūgštis), natūrali kvapioji medžiaga), pieninis šokoladas 49,5 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai, pieno riebalai, emulsikliai (sojų lecitinas, E 476), kvapioji medžiaga vanilinas), glajinės medžiagos (tapijokų krakmolas, šelakas). SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ ŠALTINIS. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1 %, PIENO sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7 %. 100 g maistingumas: energinė vertė – 1 940 kJ / 462 kcal; riebalai – 18,8 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 11,1 g; angliavandeniai – 67,5 g, iš kurių cukrų – 66,8 g; skaidulinės medžiagos – 4,7 g; baltymai – 3,0 g; druska – 0,14 g. Gali būti žemės riešutų r kitų riešutų pėdsakų. 2. Dražė „Žara: baltasis šokoladas 33 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, vanilės ekstraktas), migdolai (30 %), cukrus, gliukozės sirupas, ryžių krakmolas, maltodekstrinas, kvapiosios medžiagos, glajinės medžiagos (karnaubo vaškas, bičių vaškas, šelakas), karamelizuotas cukraus sirupas, dažikliai (geležies oksidas, paprikų ekstraktas). SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ ŠALTINIS. 100 g maistingumas: energinė vertė – 2 250 kJ / 540 kcal; riebalai – 29,6 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 9,0 g; angliavandeniai – 56,1 g, iš kurių cukrų – 54,0 g; skaidulinės medžiagos – 4,0 g; baltymai – 9,5 g; druska – 0,1 g. Gali būti glitimo, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų. 3. Pieninio šokolado saldainiai su žemės riešutų kremu „Rock: pieninis šokoladas 55 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai, pieno riebalai, emulsikliai (sojų lecitinas, E 476), kvapioji medžiaga vanilinas), žemės riešutų įdaras 45 % (žemės riešutai (73 %), augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių), išrūgų milteliai, dekstrozė, druska su jodu, emulsiklis sojų lecitinas). SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ ŠALTINIS. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1 %, pieno sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7 %. 100 g maistingumas: energinė vertė – 2 329 kJ / 556 kcal; riebalai – 39,4 g, iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių – 15, 7 g; angliavandeniai – 42,8 g, iš kurių: cukrų – 35,3 g; skaidulinės medžiagos – 4,1 g; baltymai – 11,7 g; druska – 0,69 g. Gali būti kitų riešutų pėdsakų. 4. Dražė Lazdyno riešutai su juoduoju šokoladu: šokoladas 62 % (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, kvapioji medžiaga vanilinas), lazdyno riešutai (37 %), glajinės medžiagos (tapijokų krakmolas, šelakas). Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 43 %. DAUG SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ. 100 g maistingumas: energinė vertė – 2 543 kJ / 604 kcal; riebalai – 46,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 15,5 g; angliavandeniai – 41,5 g, iš kurių cukrų – 35,4 g; skaidulinės medžiagos – 7,2 g; baltymai – 8,0 g; druska – 0,01 g. Gali būti pieno, glitimo, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų. 5. Dražė „Traškūs žemės riešutai su juoduoju šokoladu": šokoladas 61 % (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), žemės riešutai (20 %), cukrus, maltodekstrinas, glajinės medžiagos (karnaubo vaškas, bičių vaškas, šelakas), juodųjų morkų sulčių koncentratas, spirulinos koncentratas, dažikliai (kurkuminas, paprikų ekstraktas). Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55 %. DAUG SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ. 100 g maistingumas: energinė vertė – 2 150 kJ / 513 kcal; riebalai – 31,8 g, iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių – 14,5 g; angliavandeniai – 46,3 g, iš kurių: cukrų – 41,6 g; skaidulinės medžiagos – 6,8 g; baltymai – 8,8 g; druska – 0,01 g. Gali būti pieno, glitimo, kitų riešutų pėdsakų. 6. Dražė „Liofilizuotos mėlynės su baltuoju šokoladu“: baltasis šokoladas 89 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, kvapioji medžiaga vanilinas), džiovintos mėlynės (10 %), glajinės medžiagos (tapijokų krakmolas, šelakas), kvapioji medžiaga. SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ ŠALTINIS. 100 g maistingumas: energinė vertė – 2 342 kJ / 561 kcal; riebalai – 35,8 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 21,8 g; angliavandeniai – 52,6 g, iš kurių cukrų – 51,7 g; skaidulinės medžiagos – 3,0 g; baltymai – 5,6 g; druska – 0,2 g. Gali būti glitimo, žemės rešutų ir kitų riešutų pėdsakų. 7. Dražė „Kukurūzų traškučiai su karameliniu glaistu: karamelinis glaistas 66 % (cukrus, augaliniai riebalai (palmių), karamelės skonio milteliai (nugriebto pieno miltai, cukrus, palmių aliejus, dažiklis E 150c, antioksidantas saulėgrąžų lecitinas, irisų kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga natrio citratai), nugriebto pieno milteliai, kakavos masė, emulsiklis sojų lecitinas, kvapiosios medžiagos), kukurūzų traškučiai 33 % (kviečių miltai, kukurūzų miltai (22 %), cukrus, druska, kakavos milteliai), tirštiklis akacijų sakai, glajinė medžiaga (šelakas). 100 g maistingumas: energinė vertė – 2 260 kJ / 540 kcal; riebalai – 28,6 g, iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių – 17,1 g; angliavandeniai – 64,0 g, iš kurių: cukrų – 39,8 g; baltymai – 5,8 g; druska – 0,6 g. Gali būti žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų. 8. Dražė „Žėrutis: aviečių gabalėliai 49 % (obuolių, aviečių tyrės, šeivamedžio uogų sultys, fruktozės-gliukozės sirupas, gliukozės sirupas, cukrus, kvietinės skaidulos, augaliniai riebalai (palmių), tirštiklis pektinas, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (obuolių ir citrinų rūgštis), natūrali kvapioji medžiaga), baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga), šokoladas (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, kvapioji medžiaga vanilinas), glajinės medžiagos (tapijokų krakmolas, šelakas). SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ ŠALTINIS. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 43 %. 100 g maistingumas: energinė vertė – 1 958 kJ / 465 kcal; riebalai – 19,4 g, iš kurių sočiujų riebalų rūgščių – 11,5 g; angliavandeniai – 67,3 g; iš kurių cukrų – 66,4 g; skaidulinės medžiagos – 4,9 g; baltymai – 2,9 g; druska – 0,11 g. Gali būti žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų. 9. Dražė „Kukurūzų traškučiai su baltuoju šokoladu ir vyšniomis: baltasis šokoladas 80 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga), kukurūzų traškučiai 17,8 % (kvietiniai miltai, kukurūzų miltai (22 %), cukrus, druska, kakavos milteliai), liofilizuotos vyšnios (1,2 %), glajinės medžiagos (tapijokų krakmolas, šelakas), natūrali vyšnių kvapioji medžiaga. 100 g maistingumas: energinė vertė – 2 261 kJ / 541 kcal; riebalai – 29,3 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 17,6 g; angliavandeniai – 61,7 g, iš kurių cukrų – 47,9 g; baltymai – 6,9 g; druska – 0,4 g. gali būti žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų. 10. Pieninio šokolado saldainiai „Futbolo kamuoliukai: pieninis šokoladas 50 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai, pieno riebalai, emulsikliai (sojų lecitinas, E 476), kvapioji medžiaga vanilinas), cukrus, augaliniai riebalai (palmių), migdolai, lieso pieno milteliai, liesi kakavos milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, kvapiosios medžiagos, joduotoji druska. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1 %, pieno sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7 %. 100 g maistingumas: energinė vertė – 2 342 kJ / 562 kcal, riebalai – 36,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 21,1 g; angliavandeniai – 52,7 g, iš kurių cukrų – 49,7 g; baltymai – 5,6 g; druska – 0,3 g. Gali būti žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų. 11. Dražė „Ekspes“: cukrus, žemės riešutai (34 %), augaliniai riebalai (palmių), nugriebto pieno milteliai, karamelės skonio milteliai (nugriebto pieno miltai, cukrus, palmių aliejus, dažiklis E 150c, antioksidantas saulėgrąžų lecitinas, irisų kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga natrio citratai), kakavos masė, ryžių krakmolas, tirštiklis akacijų sakai, maltodekstrinas, kvapiosios medžiagos (pieno karamelės ir šokolado), glajinės medžiagos (karnaubo vaškas, bičių vaškas, šelakas), emulsiklis sojų lecitinas, dažikliai (geležies oksidai, kurkuminas). 100 g maistingumas: energinė vertė – 2 361 kJ / 565 kcal; riebalai – 34,2 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 11,9 g; angliavandeniai – 53,1 g, iš kurių cukrų – 47,9 g; baltymai – 10,7 g; druska – 0,2 g. Gali būti glitimo ir kitų riešutų pėdsakų. 12. Dražė „Marmurinė: baltasis šokoladas 59 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, vanilės ekstraktas), migdolai (27 %), cukrus, šokoladas (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, kvapioji medžiaga vanilinas), glajinės medžiagos (tapijokų krakmolas, šelakas), tirštiklis akacijos guma, cinamonas (0,3 %). SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ ŠALTINIS. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 43 %. 100 g maistingumas: energinė vertė – 2 486 kJ / 598 kcal; riebalai – 38,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 16,0 g; angliavandeniai – 50,5 g, iš kurių cukrų – 46,0 g; baltymai – 10,7 g; druska – 0,1 g. Gali būti glitimo, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų. 13. Dražė  „Šerkšnas: pieninis šokoladas 43 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai, pieno riebalai, emulsikliai (sojų lecitinas, E 476), kvapioji medžiaga vanilinas), lazdyno riešutai (38 %), cukrus, maltodekstrinas, kvapioji medžiaga. SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ ŠALTINIS. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1 %, pieno sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7 %. 100 g maistingumas: energinė vertė – 2 385 kJ / 569 kcal; riebalai – 38,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 10,2 g; angliavandeniai – 50,2 g, iš kurių cukrų – 41,0 g; skaidulinės medžiagos – 4,8 g; baltymai – 8,4 g; druska – 0,1 g. Gali būti glitimo, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų. 14. Pieninio šokolado saldainiai su anakardžių įdaru Gerai nuotaikai: pieninis šokoladas 50 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai, pieno riebalai, emulsikliai (sojų lecitinas, E 476), kvapioji medžiaga vanilinas), anakardžių įdaras 50 % (cukrus, anakardžiai (28 %), augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių), nugriebto pieno milteliai, karamelės skonio milteliai (nugriebto pieno milteliai, cukrus, palmių aliejus, dažiklis E 150c, antioksidantas saulėgrąžų lecitinas, irisų kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga natrio citratai), emulsiklis sojų lecitinas, kvapioji medžiaga, druska su jodu). Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1 %, pieno sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7 %. 100 g maistingumas: energinė vertė – 2 432 kJ / 581 kcal, riebalai – 38,3 g, iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 20,8 g; angliavandeniai – 51,7 g, iš kurių: cukrų – 51,2 g; baltymai – 6,7 g; druska – 0,22 g. Gali būti žemės ir kitų riešutų pėdsakų. 15. Dražė Apelsinai: cukrus, gliukozės sirupas, augaliniai riebalai (palmių branduolių, palmių, sviestmedžio), kakavos sviestas, želatina, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, maltodekstrinas, glajinės medžiagos (karnaubo vaškas, bičių vaškas, šelakas), natūrali apelsinų kvapioji medžiaga ir kita natūrali kvapioji medžiaga, emulsiklis sojų lecitinas, dažiklis paprikų ekstraktas. 100 g maistingumas: energinė vertė – 1 791 kJ / 421 kcal; riebalai – 5,2 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 4,0 g; angliavandeniai – 93,3 g, iš kurių cukrų – 74,4 g; baltymai – 0,5 g; druska – 0,01 g. Gali būti glitimo, pieno, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų. 16. Dražė  „Jogurginio skonio žemės riešutai: cukrus, žemės riešutai (26 %), gliukozės sirupas, lipnumą reguliuojanti medžiaga talkas, jogurto kvapioji medžiaga (0,038 %) ir kitos kvapiosios medžiagos, glajinės medžiagos (bičių vaškas, augalinis aliejus (rapsų), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, dažiklis kurkuminas, juodųjų morkų sulčių koncentratas. 100 g maistingumas: energinė vertė – 1 926 kJ / 455 kcal; riebalai – 13,2 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 2,0 g; angliavandeniai – 78,9 g, iš kurių cukrų – 72,9 g; baltymai – 7,1 g; druska – 0,0 g. Gali būti pieno, glitimo, sojos ir kitų riešutų pėdsakų. 17. „Suflė saldainiai su mėlynėmis: cukrus, gliukozės sirupas, augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių, sviestmedžio), saldintas sutirštintas pienas (pienas (55 %), cukrus (45 %), liesi kakavos milteliai, kiaušinių baltymų milteliai, tirštiklis agaras, drėgmę išlaikanti medžiaga sorbitolio sirupas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, liofilizuotos mėlynės (0,3 %), citrinos kvapioji medžiaga ir kt. kvapiosios medžiagos, stabilizatorius invertazė, emulsikliai (E 476, sojų lecitinas), cukrus, gliukozės sirupas, augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių, sviestmedžio), saldintas sutirštintas pienas (pinenas (55 %), cukrus (45 %), liesi kakavos milteliai, kiaušinių baltymų milteliai, tirštiklis agaras, drėgmę išlaikanti medžiaga sorbitolio sirupas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, liofilizuotos mėlynės (0,3 %), citrinos kvapioji medžiaga ir kt. kvapiosios medžiagos, stabilizatorius invertazė, emulsikliai (E 476, sojų lecitinas). 100 g maistingumas: energinė vertė – 1 853 kJ / 440 kcal; riebalai – 19,6 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 12,2 g; angliavandeniai – 63,5 g, iš kurių cukrų – 53,3 g; baltymai – 2,2 g; druska – 0,04 g. Gali būti glitimo, žemės RIEŠUTŲ ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų. 18. Dražė „Traškiai: cukrus, kukurūzų traškučiai 18 % (kvietiniai miltai, kukurūzų miltai (22 %), cukrus, druska, kakavos milteliai), augaliniai riebalai (palmių, sviestmedžio), kakavos masė, nugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas, karamelės skonio milteliai (nugriebto pieno milteliai, cukrus, palmių aliejus, dažiklis E 150c, antioksidantas saulėgrąžų lecitinas, irisų kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga natrio citratai), glajinės medžiagos (tapijokų krakmolas, šelakas), emulsiklis sojjų lecitinas, kvapioji medžiaga. 100 g maistingumas: energinė vertė – 2196 kJ/525 kcal; riebalai – 29,2 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 18,0 g; angliavandeniai – 59,2 g, iš kurių cukrų – 42,0 g; baltymai – 6,4 g; druska – 0,1 g. Gali būti žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų. 19. Dražė „Braškės: cukrus, gliukozės sirupas, augaliniai riebalai (palmių branduolių, palmių, sviestmedžio), kakavos sviestas, želatina, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, maltodekstrinas, juodųjų morkų sulčių koncentratas, natūrali braškės kvapioji medžiaga ir kita kvapioji medžiaga, glajinės medžiagos (karnaubo vaškas, bičių vaškas, šelakas), emulsiklis sojų lecitinas. 100 g maistingumas: energinė vertė – 1 789 kJ / 421 kcal, riebalai – 5,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 4,0 g, angliavandeniai – 93,3 g, iš kurių cukrų – 74,5 g, baltymai – 0,5 g, druska – 0,01 g. Gali būti pieno, glitimo, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų. 20. Pieninis šokoladas su braškėmis „Emociukas: pieninis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai, pienoriebalai, emulsikliai (sojų lecitinas, E 476), kvapioji medžiaga vanilinas), braškių granulės 2 % (gliukozės sirupas, cukrus, braškės (20 %), tirštiklis natrio alginatas). Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1 %, pieno sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7 %.100 g maistingumas: energinė vertė – 2 251 kJ / 538 kcal; riebalai – 31,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 18,6 g; angliavandeniai – 57,4 g, iš kurių cukrų – 55,7 g; baltymai – 5,5 g; druska – 0,27 g. 21. Dražė „Obuoliai“: cukrus, gliukozės sirupas, augaliniai riebalai (palmių branduolių, palmių, sviestmedžio), kakavos sviestas, želatina, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, maltodekstrinas, natūrali obuolių kvapioji medžiaga ir kita natūrali kvapioji medžiaga, glajinės medžiagos (karnaubo vaškas, bičių vaškas, šelakas), emulsiklis sojų lecitinas, dažiklis chlorofilų vario kompleksai, emulsiklis sojų lecitinas. 100 g maistingumas: energinė vertė – 1 786 kJ / 420 kcal, riebalai – 5,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 4,0 g, angliavandeniai – 93,2 g, iš kurių cukrų – 74,4 g, baltymai – 0,5 g, druska – 0,01 g. Gali būti glitimo, pieno, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų. 22. Juodojo šokolado saldainiai su anakardžių ir cinamono įdaru „Stebuklingų akimirkų!: šokoladas 50 % (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali kvapioji medžiaga vanilė), anakardžių ir cinamono įdaras 50 % (cukrus, anakardžių riešutai (28 %), augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių), nugriebto pieno milteliai, karamelės skonio milteliai (nugriebto pieno milteliai, cukrus, palmių aliejus, dažiklis E 150c, antioksidantas saulėgrąžų lecitinas, irisų kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga natrio citratai), cinamonas (0,8 %), emulsiklis sojų lecitinas, kvapioji medžiaga, druska su jodu). SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ ŠALTINIS. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55 %. 100 g maistingumas: energinė vertė – 2 335 kJ / 561 kcal; riebalai – 37,8 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 20,8 g; angliavandeniai – 48,2 g, iš kurių cukrų – 46,3 g; skaidulinės medžiagos – 4,4 g; baltymai – 6,8 g; druska – 0,1 g. Gali būti žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų. 23. Dražė „Tiramisu skonio migdolai su baltuoju šokoladu: baltasis šokoladas 63 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga),  migdolai (33 %), šokoladas 3 % (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, kvapioji medžiaga vanilinas), glajinės medžiagos (tapijokų krakmolas, šelakas), kvapiosios medžiagos ir tiramisu kvapioji medžiaga. 100 g maistingumas: energinė vertė – 2 509 kJ / 605 kcal; riebalai – 43,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 16,9 g; angliavandeniai – 39.8 g, iš kurių cukrų – 39.5 g; skaidulinės medžiagos – 4.0 g; baltymai – 12,22 g; druska – 0,1 g. Gali būti glitimo, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų. 24.Braškių ir jogurto skonio suflė saldainiai: cukrus, augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių, sviestmedžio), gliukozės sirupas, saldintas sutirštintas pienas (pienas (55 %), cukrus (45%), liesi kakavos milteliai, kiaušinių baltymų milteliai, tirštiklis agaras, drėgmę išlaikanti medžiaga sorbitolio sirupas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, braškių ir jogurto ir kitos kvapiosios medžiagos, emulsikliai (sojų lecitinas, E 476), stabilizatorius invertazė, juodųjų morkų sulčių koncentratas. 100 g maistingumas: energinė vertė – 1 871 kJ / 445 kcal, riebalai – 20,2 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 12,9 g; angliavandeniai – 63,0 g, iš kurių cukrų – 53,2 g; baltymai – 2,4 g; druska – 0,04 g. Gali būti glitimo, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.


Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18±3) °C.

Rašyti apžvalgą