Triufeliai su žaliosios arbatos įdaru


  • 2,70€




Pieninio šokolado triufeliai, papuošti džiovintais špinatais ir juodojo šokolado gabalėliais. Juose persipina keli netikėti skoniai: aštroko skonio žaliosios arbatos Matcha, subtiliai saldaus pieninio šokolado, juodojo šokolado gabalėlių ir aromatingųjų džiovintų špinatų. Šios skonio natos papildo viena kitą ir puikiai dera tarpusavyje. Pagardinti smulkintais migdolais ir karameliniais dribsniais


SUDĖTIS: žaliosios arbatos įdaras 48 % (baltojo šokolado įdaras (baltasis šokoladas 55 % (cukrus, nenugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali kvapioji medžiaga vanilė), augaliniai riebalai (palmių, rapsų), pieno riebalai), invertuotojo cukraus sirupas, žalioji arbata matcha (1 %), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapioji medžiaga), pieninis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai, pieno riebalai, emulsikliai [sojų lecitinas, e 476], kvapioji medžiaga vanilinas), šokoladas (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), džiovinti špinatai (2%). šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55 %. pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1 %, pieno sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7 %.


Alergenai: soja, pienas ir jo produktai. gali būti glitimo, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.


MAISTINĖ VERTĖ (100 G)

Energinė vertė – 2 525 kJ / 606 kcal

Riebalai – 44,4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 23,4 g

Angliavandeniai – 45,2 g, iš kurių cukrų – 43,3 g

Baltymai – 3,5 g

Druska– 0,66 g 


Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo + 15 iki + 21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.


Rašyti apžvalgą