Tikslinti paiešką
Česnakiniai paukštienos prieskoniai „Decor“
Sezamo sėklos, raudonos saldžiosios paprikos, česnakai, žiupsnelis aitriųjų paprikų (čili ) ir kt. – viskas ko reikia paukštienai pagardinti.SUDĖTINĖS DALYSsezamo sėklos,raudonos s..
Česnakiniai prieskoniai „Decor“
Česnakų gerbėjams - spalvingas prieskonių mišinys, kuriame dominuoja česnakai.SUDĖTINĖS DALYSčesnakai,raudonos saldžiosios paprikos,žaliosios paprikos. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE ..
Ciberžolės
Ciberžolė (dar kitaip vadinama kurkuma, turmeric) yra imbierinių šeimos žolinis augalas. Vertingiausia šio augalo dalis – šaknys. Jos labai panašios į imbiero šaknis, tik yra ryški..
Citrininiai pipirai „Ekstra“
Citrininiai pipirai „Ekstra“– tai pipirai, praturtinti citrina. Tai tokie pipirai, kokie ir turi būti tikri CITRININIAI PIPIRAI – BE druskos, BE pridėtinių maisto priedų, BE svogūn..
Citrininiai žuvų prieskoniai
Unikalus, labai kvapnus prieskonių mišinys, kuriame naudojama citrinžolė. Tinka įvairioms žuvims, jų patiekalams gardinti.SUDĖTINĖS DALYS česnakai, svogūnai, petražolės, krapai,cib..
Dvarų prieskoniai
Svogūninis universalus prieskonių mišinys su apelsinų žievelėmis, ypač tinkantis žuvų patiekalams gardinti.SUDEDAMOSIOS DALYSsvogūnai,raudonos saldžiosios paprikos,bazilikai,apelsi..
Džiovinti jūros kopūstai
Džiovinti jūros kopūstai – natūralus jodo šaltinis. Oficialus jūros kopūstų pavadinimas – laminarija. Japonijos, Ochotsko, Baltojoje ir Karsko jūrose auga per tris dešimtis šio ..
Ekologiški ciberžolės milteliai, curcuma longa rūšis
Kilmės šalis – Indija..
Ekologiški džiovinti svogūnai
Džiovinti svogūnai turi aromatingą kvapą. Jų dedama į troškinius, daržovių sriubas, padažus ir kitus patiekalus.SUDEDAMOSIOS DALYSSvogūnai 100 %. Sertifikuotas ekologiškas produkta..
Ekologiškos Ceilono cinamono lazdelės
Kilmės šalis – Šri Lanka / Tanzanija / Madagaskaras / Indija..
Firminiai prieskoniai „Atominio tėčio“
„Atominiai“ tėčiai dažnai geri ir virtuvėje. Dažnai „geri virtuvėje“ nevengia ir aštresnių skonių. Šis mišinys būtent toks. Neperkrautas, subtilus ir kvapnus. Pauosčius kaupia..
Firminiai prieskoniai „Babytės“
Visas kas augo pas babytę darže. Rankom pjaustyta. Džiovinta žemoje <45 °C temperatūroje. Patogi, kokybiška, daugkartinė pakuotė. SUDEDAMOSIOS DALYSpetražolės, salierai, mo..
Gvazdikėliai
Gvazdikėliai – labai senas prieskonis, dėl itin stipraus aromato vertinamas Europos, Šiaurės Afrikos ir didelės dalies Azijos virtuvėse. Senovės Kinijoje, prieš susitikdami su impe..
Habanero pipirai (ypač aštrūs)
Habanero pipirai yra pavadinti Kubos miesto La Habana vardu ir matuoja nuo 100 000 iki 600 000 Scoville aštrumo arba „karštumo“ šilumos vienetų. Habanero šiluma įsigali ne iš ka..