Šokoladinių saldainių kolekcija „Lietuva“


  • 39,90€




Šokoladinių saldainių kolekcija „Lietuva“

Lietuva – tai žemė, garsėjanti nuostabiais kraštovaizdžiais, lygumomis ir kalvomis, miškų didybe, ežerų gausa ir girių paslaptimi. Jau daugiau nei tūkstantį metų tariame vardą „Lietuva“, didžiuojamės savo skambia kalba ir toliau rašome šalies istoriją.

Šokoladinių saldainių kolekcija „Lietuva“ sukurta būtent tam, kad reprezentuotų mūsų šalį. Būtent todėl šiame rinkinyje rasite net 27 išraiškingų skonių 72 rankų darbo šokoladinius saldainius. O dėžutės viduje – mini knygelę su saldainių fotografijomis ir saldainių pavadinimais, kuri leis patogiau išsirinkti skonį bei mėgautis šokoladu.

Dar viena svarbi saldainių kolekcijos „Lietuva“ misija – prisidėti prie miškų atsodinimo ir CO2 emisijos mažinimo Lietuvoje. Bendradarbiaudami su „Nacionaliniu neliečiamojo miško paramos fondu“, už kiekvieną nupirktą šokoladinių saldainių kolekciją „Lietuva“ pasodinsime 1 medelį. Taip pat, saldainių kolekcijos viduje rasite knygelę apie Lietuvos miškus ir jų svarbą. Juk miškai – neatsiejama Lietuvos tapatybės dalis.

  • Šokoladinių saldainių kolekcija reprezentuojanti Lietuvą.
  • Net 72 rankų darbo saldainiai ir 27 išraiškingi skoniai.
  • Viduje – dvi knygelės: apie Lietuvos miškus ir saldainių skonius.
  • Socialinė misija – už kiekvieną nupirktą saldainių rinkinį bus pasodintas vienas medelis.

SUDEDAMOSIOS DALYS

Šokoladas 26 % (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), pieninis šokoladas 18 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas), kvapioji medžiaga vanilinas), baltasis šokoladas 9,8 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, vanilės ekstraktas), baltojo šokolado įdaras (baltasis šokoladas 55 % (cukrus, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali kvapioji medžiaga vanilė), augaliniai riebalai (palmių, rapsų), PIENO riebalai), cukrus karamelinis įdaras 3 % (gliukozės sirupas, saldintas sutirštintas PIENAS (nugriebtas PIENAS, cukrus), augaliniai riebalai (kokosų), emulsiklis E 471, druska, natūrali kvapioji medžiaga), traškus sausainių gabalėlių ir džiovintų vaisių įdaras 2,9 % (baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, liesi PIENO milteliai, GRIETINĖLĖS milteliai), rapsų aliejus, sausainių gabalėliai 20 % (cukrus, KVIEČIŲ miltai, augaliniai riebalai (saulėgrąžų, rapsų), GRIETINĖLĖS milteliai, LAKTOZĖ, PIENO baltymai, druska, MIEŽIŲ salyklo miltai, emulsiklis saulėgrąžų lecitinas), cukrus, SOJŲ miltai, džiovinti vaisiai 2 % (avietės, braškės, mėlynės), dažikliai (E 162, E 120), gliukozės sirupas, emulsiklis saulėgrąžų lecitinas, kvapioji medžiaga, rūgštis (citrinų rūgštis), Ruby šokoladas 2,8 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, emulsiklis SOJŲ lecitinas, rūgštis (citrinų rūgštis), natūrali vanilės kvapioji medžiaga), kakavos sviestas, marcipanas 2,6 % (MIGDOLAI (52 %), cukrus, invertuotojo cukraus sirupas, vanduo, alkoholis, stabilizatorius invertazė), PEKANINĖS KARIJOS (2,2 %), LAZDYNO RIEŠUTŲ įdaras 2,1 % (LAZDYNO RIEŠUTAI (50 %), cukrus, emulsiklis SOJŲ lecitinas), LAZDYNO RIEŠUTAI (2,1 %), augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių), plakamoji GRIETINĖLĖ (GRIETINĖLĖ (iš PIENO), PIENO baltymai, stabilizatorius karageninas), įdaras champ-krem 1,5 % (baltasis šokoladas, GRIETINĖLĖ, Marc de champagne (8,5 %), cukrus, koncentruotos IŠRŪGOS, PIENO baltymai), gliukozės sirupas, cukrinis glajus (cukrus, gliukozės sirupas, vanduo, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai), nugriebto PIENO milteliai, ANAKARDŽIAI (0,7 %), saldintas sutirštintas PIENAS (PIENAS (55 %), cukrus (45%)), bruknių uogos (0,6%), brendis (0,5%), salyklo ekstraktas 0,5 % (RUGINIAI miltai, RUGINIS salyklas, fermentuotas ir nefermentuotas MIEŽIŲ salyklas), SVIESTAS, MIGDOLAI (0,4 %), invertuotojo cukraus sirupas, vyšnios (vyšnios (77 %), alkoholis, cukrus), šaltalankio uogų sultys (0,3 %), kakavos masė, braškių granulės 0,2% (gliukozės sirupas, cukrus, braškės (20 %), tirštiklis natrio alginatas), mangų granulės 0,2 % (cukrus, mangų tyrė (34 %), kukurūzų krakmolas), SŪRIO milteliai (0,2 %), romo skonio razinų įdaras 0,2 % (razinos (45 %), cukrus, tirštiklis modifikuotas krakmolas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, romo kvapioji medžiaga, konservantas kalio sorbatas), mangų tyrė 0,2 % (mangų tyrė (90 %), cukrus), etilo alkoholis, aviečių uogos (0,2 %), dribsniai (KVIETINIAI miltai, cukrus, augaliniai riebalai (saulėgrąžų, rapsų), PIENO riebalai, PIENO cukrus, PIENO baltymai, druska, salyklo ekstraktas (MIEŽIŲ), tešlos kildymo medžiaga natrio rūgštusis karbonatas, emulsiklis E 322, antioksidantas E 306), smulkintos kakavos pupelės, ryžių traškučiai 0,1% (ryžių miltai (87 %), cukrus, augalinis aliejus (rapsų), druska, tešlos kildymo medžiaga natrio rūgštusis karbonatas), mangų įdaras 0,1 % (gliukozės sirupas, cukrus, mangų koncentratas, vanduo, dažikliai (karotenai, paprikų ekstraktas), rūgštis (citrinų rūgštis), natūrali kvapioji medžiaga, tirštiklis pektinas, antioksidantas natrio METABISULFITAS), liesi kakavos milteliai, spiritinis gėrimas „Rygos juodasis balzamas“ (0,09 %), PISTACIJOS (0,09 %), medus (0,07 %), džiovinti špinatai, kvapiųjų mandarinų tyrė (0,06 %), kokosų drožlės (0,04 %), kava (0,04 %), žiedadulkės, drėgmę išlaikanti medžiaga sorbitolio sirupas, aviečių granulės (gliukozės sirupas, cukrus, avietės (20 %), tirštiklis natrio alginatas), tapijokų krakmolas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, tirštiklis pektinas, žalioji arbata Matcha (0,01 %), kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, stabilizatorius invertazė, joduota druska, maltodekstrinas, šafranas (0,0007 %), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga natrio karbonatas, dažiklis (E 100). DAUG SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55 %. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 75 %. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1 %, PIENO sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7%. Ruby šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 41,8 %. Gali būti KIAUŠINIŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų. Šokolado kilmė: ES ir ne ES. 


MAISTINĖ VERTĖ (100 G):

Energinė vertė – 2 198 kJ / 528 kcal

Riebalai – 34,3 g, Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 18,1 g

Angliavandeniai – 47,7 g, iš kurių cukrų – 43,7 g

Skaidulinės medžiagos – 3,3 g

Baltymai – 5,4 g

Druska – 0,15 g


Šokolado laikymo sąlygos – laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 ˚C iki +21 ˚C temperatūroje).

Rašyti apžvalgą

Žymos: šokoladinių, saldainių, kolekcija, „lietuva“, dėžutės