„Rūtos šokolado meistrai“


  • 14,90€




„Rūtos šokolado meistrai“

Išskirtinė 20–ties šokoladinių saldainių kolekcija „Rūtos“ šokolado meistrai gimė tuomet, kai dėmesys buvo skiriamas kiekvienai detalei: skoniui, pagardams, pakuotei. Kolekciją sudaro net 10 skirtingų skonių šokoladiniai saldainiai su šiais įdarais: mangų, champ-krem, žemės riešutų sviesto, žaliosios arbatos, braškių, sūrio ir kvapiųjų mandarinų, pistacijų, karčiojo šokolado, marcipano su karijų riešutais bei alaus įdaru. Kietojo kartono dėžutė itin dera su elegantiško dizaino mova, kurioje puikiai matomi visi saldainiai.


  • Unikalios šokolado ir pagardų kompozicijos
  • Rinkinį sudaro net 10 skonių saldainiai
  • Prabanga apsuptas dizainas


SUDEDAMOSIOS DALYS

Šokoladas (25,3 %; kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), pieninis šokoladas (18,2 %; cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai, pieno riebalai, emulsikliai [sojų lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas], kvapioji medžiaga vanilinas), baltasis šokoladas (12,8 %; cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga), baltojo šokolado įdaras (baltasis šokoladas [55 %; cukrus, nenugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga], augaliniai riebalai [palmių, rapsų], pieno riebalai), įdaras champ-krem (5,7%; baltasis šokoladas, grietinėlė, Marc de champagne (8,5%), cukrus, išrūgų koncentratas [pieno], pieno baltymai), marcipanas (4,4 %; migdolai (52 %), cukrus, vanduo, invertuotojo cukraus sirupas, vanduo, alkoholis, stabilizatorius invertazė), karijų riešutai (3,2 %), žemės riešutai (3,2 %), salyklas (2,0 %; ruginiai miltai, mielių ruginis salyklas, nefermentuotas miežių salyklas), kakavos sviestas, gliukozės sirupas, kremo įdaras (augaliniai riebalai [palmių, saulėgrąžų, rapsų], cukrus, nugriebto pieno milteliai, pieno cukrus, emulsiklis sojų lecitinas), augalinis kremas (vanduo, visiškai hidrintas augalinis palmių aliejus (27 %), cukrus, stabilizatoriai [sorbitolis, mikrokristalinė celiuliozė, karboksimetilceliuliozė], emulsikliai [riebalų rūgščių mono- ir digliceridų pieno rūgšties esteriai, riebalų rūgščių mono- ir diacetilvyno rūgšties esteriai, sojų lecitinas], pieno baltymai [natrio kazeinatas], kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos [monokalio fosfatas, mononatrio citratas], druska, dažiklis beta karotenas), braškių granulės (gliukozės sirupas, cukrus, braškės, tirštiklis E 401), mango granulės (mango, cukrus, kukurūzų krakmolas), cukrus, dribsniai (kvietiniai miltai, cukrus, augaliniai riebalai [saulėgrąžų, rapsų], pieno riebalai, pieno cukrus, pieno baltymai, druska, salyklo ekstraktas (miežių), tešlos kildymo medžiaga natrio rūgštusis karbonatas, emulsiklis saulėgrąžų lecitinas, antioksidantas E 306), invertuotojo cukraus sirupas, vyšnios Griottines, brendis, pieno riebalai, augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių), mangų pasta (0,4 %; gliukozės sirupas, cukrus, mango koncentratas, vanduo, dažikliai (karotenai, paprikų ekstraktas), rūgštis (citrinų rūgštis), natūrali kvapioji medžiaga, tirštiklis pektinas, antioksidantas natrio metabisulfitas), kvapiųjų mandarinų tyrė (0,4 %), išrūgų milteliai, džiovinti špinatai, etilo alkoholis, apelsinų žievelės, braškių pasta (0,2 %; gliukozės sirupas, cukrus, vanduo, braškių koncentratas, rūgštis (citrinų rūgštis), dažikliai [betaninas, košenilis], morkų koncentratas, natūrali kvapioji medžiaga, tirštiklis pektinas, juodųjų serbentų koncentratas, šeivamedžio koncentratas, antioksidantas natrio metabisulfitas), dekstrozė, pistacijos (0,2%), rožiniai pipirai, žalioji arbata Matcha (0,05 %), joduotoji druska, emulsiklis sojų lecitinas, tapijokų krakmolas, kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, pipirmėtės aliejus. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55 %. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1 %, pieno sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7 %.

Alergenai – gali būti kitų riešutų pėdsakų.


MAISTINĖ VERTĖ (100 G):

Energinė vertė – 2 130 kJ / 511 kcal

Riebalai – 33,8 g, Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 17,6 g

Angliavandeniai – 45.5 g, iš kurių cukrų – 41,5 g

Baltymai – 5,7 g

Druska – 0,85 g


Šokolado laikymo sąlygos – laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 ˚C iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.

Rašyti apžvalgą

Žymos: „rūtos, šokolado, meistrai“, saldainių, dėžutės