Juodojo šokolado saldainių rinkinys „Rūta 1913“


  • 4,70€




Pristatome „Rūtos“ šokolado meistrų kūrinį – elegantišką, prabangią, klasikinę saldainių rinkinių liniją „Rūta 1913“. Ši saldainių linija sukurta norint pabrėžti „Rūtos“ gaminių unikalumą, aukščiausią šokolado kokybę ir laiko išmėgintą gaminių skonį. Linijos dizaine naudojami įmonei išskirtinumo suteikiantys elementai: 1913 m. – įmonės įkūrimo metai, įkūrėjo A. Gricevičiaus parašas bei įmonės šūkis – „Laiko išmėgintas skonis“! „Rūta 1913“ rinkinį sudaro juodojo šokolado saldainiai su šiais įdarais: šaltalankių, lazdyno riešutų ir smulkintų kakavos vaisių, medaus bei karameliniu.


  • Šokolado saldainių rinkinys.
  • 6 nepriekaištingi skoniai.
  • 8 aukščiausios kokybės saldainiai.
  • Prabangus, elegantiškas dizainas.


SUDĖTIS: šokoladas 56,5 % (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), karamelinis įdaras (gliukozės sirupas, saldintas sutirštintas pienas (nugriebtas pienas, cukrus), augaliniai riebalai (kokoso), emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, druska, natūrali kvapioji medžiaga), pieninis šokoladas 8% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai, pieno riebalai, emulsikliai (sojų lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas), kvapioji medžiaga vanilinas), lazdyno riešutų įdaras (lazdyno riešutai (50 %), cukrus, emulsiklis sojų lecitinas), baltasis šokoladas 4% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga), plakamoji grietinėlė (grietinėlė (iš pieno), pieno baltymai, stabilizatorius karageninas), šaltalankio uogų sultys, gliukozės sirupas, cukrus, dribsniai (kvietiniai miltai, cukrus, augaliniai riebalai (saulėgrąžų, rapsų), pieno riebalai, pieno cukrus, pieno baltymai, druska, salyklo ekstraktas (miežių), tešlos kildymo medžiaga natrio rūgštusis karbonatas, emulsiklis e 322, antioksidantas e 306), medus, sviestas, lazdyno riešutai, smulkintos kakavos pupelės, brendis, augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių), kakavos sviestas, tapijokų krakmolas, etilo alkoholis, dažikliai (e 171, e 172, e 100). skaidulinių medžiagų šaltinis. šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55 %. pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1 %, pieno sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7 %.

Alergenai: sojų pupelės ir jų produktai, pienas ir jo produktai, lazdyno riešutai, glitimo turintys javai. gali būti kiaušinių, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų


MAISTINĖ VERTĖ (100 G):

Energinė vertė – 2 209 kJ / 528 kcal

Riebalai – 32 g, Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 18 g

Angliavandeniai – 51,5 g, iš kurių cukrų – 45,3 g

Baltymai – 5,5 g

Druska – 0,12 g


Šokolado laikymo sąlygos – laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 ˚C iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.

Rašyti apžvalgą