Apelsinų skonio karštas šokoladas (50 proc.)


  • Prekės kodas: Apelsinų skonio karštas šokoladas
  • Prieinamumas: Sandėlyje
  • Grynasis kiekis: 250.00g

  • 10,90€




Apelsinų skonio karštas šokoladas (50 proc.)

Apgaubkite šventes žvaigždžių spindesiu ir šokolado aromatu! Saldainių fabrikas „Rūta“ pristato šventinius gaminius, kurių pakuotes puošia auksiniai žvaigždėto dangaus motyvai. Tegul „Rūtos“ šventiniai gaminiai tampa nepamirštama dovana Jūsų artimiesiems ir šventės stalui suteikia ypatingo spindesio bei saldaus džiaugsmo!

Apelsinų skonio karštas šokoladas – gardžiausias žiemos švenčių skonis! Klasikinio skonio šokoladinį gėrimą harmoningai papildo subtilus citrusinis skonis bei kvapas. Karštas šokoladas sušildys ir apglėbs komfortu šalčiausią ir žvarbiausią žiemos dieną! Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – 50 %.

Gėrimą pagardinkite cinamonu, mažais zefyriukais, vanile, kardamonu, plakta grietinėle, ledais, skrudintais riešutais, uogomis ir vaisiais, o jei mėgstate pikantišką skonio derinį – druska ar aitriosiomis paprikomis.

Lengva paruošti! Į karštą pieną ar grietinėlę (70–90 °С), įdėkite šokolado drožlių (pieno ir šokolado drožlių santykis 1:1) bei gerai išmaišykite. Skanaus!

  • Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – 50 %
  • Daug skaidulinių medžiagų
  • Šventinio dizaino pakuotė
  • Riboto leidimo!


    UDEDAMOSIOS DALYS

    Šokoladas (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas), kvapioji medžiaga vanilinas), natūrali apelsinų kvapioji medžiaga. DAUG SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 50 %. Šokolado kilmė: ES ir ne ES. Vartojimo rekomendacija: į karštą pieną ar grietinėlę (70-90 °C) įdėkite šokolado drožlių (santykis 1:1) bei gerai išmaišykite. Skanaus!

    Gali būti PIENO, LAZDYNO IR KITŲ RIEŠUTŲ pėdsakų.


    MAISTINĖ VERTĖ (100 G):

    Energetinė vertė – 2 202 kJ / 526 kcal

    Riebalai – 31,3 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 18,7 g

    Angliavandeniai – 51,7 g, iš kurių cukrų – 59,1 g

    Skaidulinės medžiagos – 7,8 g

    Baltymai – 4,9 g

    Druska – 0,01 g

    Rašyti apžvalgą

    Captcha