Karštas šokoladas 75 proc. Juodojo šokolado drožlės


  • 5,50€




Saldainių fabrikas „Rūta“ pristato naujieną – Karštą šokoladą! Tai aukštos kokybės, 75 % juodojo šokolado drožlės. Nuostabus karšto šokolado skonis sušildys ir praskaidrins Jūsų dieną, o puikus aromatas namams suteiks jaukumo ir šilumos. Sodrus, tikro juodojo šokolado skonis – gurmanams, kurie negali atsispirti klasikai. Karštą šokoladą pagardinkite cinamonu, vanile ar kardamonu, mažais zefyriukais, plakta grietinėle, ledais, šviežiais vaisiais ar uogomis. Norintiems pikantiškesnio skonių derinio karštą šokoladą rekomenduojame gardinti aitriąja paprika ar druska. Šokolado meistrų sukurtas gaminys – tikras, laiko išmėgintas skonis! Vartojimo rekomendacija: į karštą pieną ar grietinėlę, įdėti šokolado drožlių (santykis 1:1) bei gerai išmaišyti. Nurodytas paruošimo būdas – tirštos konsistencijos (atitinkamai pilant daugiau pieno ar grietinėlės, konsistencija skystės). Skanaus!

  • 75 % juodojo šokolado drožlės.
  • Daug skaidulinių medžiagų.
  • Rekomenduojame pagardinti įvairiais priedais.


    SUDĖTIS: kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsikliai (sojų lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas). Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 75 %.

    Alergenai: sojų lecitinas. gali būti pieno, lazdyno ir kitų riešutų pėdsakų.


    MAISTINĖ VERTĖ (100 G):

    Energetinė vertė – 2 420 kJ / 579 kcal

    Riebalai – 45,4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 27,2 g

    Angliavandeniai – 27,8 g, iš kurių cukrų – 24 g

    Baltymai – 7,8 g

    Druska – 0,02 g


    Šokolado laikymo laikyti sausoje vėsioje vietoje (18 ± 3 °C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.

    Alergenai: sojų lecitinas. gali būti pieno, lazdyno ir kitų riešutų pėdsakų..

    Rašyti apžvalgą