Karštas pieninis šokoladas. Pieninio šokolado drožlės su lazdyno riešutais


  • 5,50€




Saldainių fabrikas „Rūta“ pristato naujieną – Karštą šokoladą! Tai 32 % pieninio šokolado drožlės su lazdyno riešutais. Nuostabus karšto šokolado skonis sušildys ir praskaidrins Jūsų dieną, o puikus aromatas namams suteiks jaukumo ir šilumos. Ryškus pieninio šokolado ir lazdyno riešutų skonis – saldi akimirka ir švelnus šokoladinis apkabinimas puodelyje! Karštą šokoladą pagardinkite cinamonu, vanile ar kardamonu, mažais zefyriukais, plakta grietinėle. Puikiai dera su saldžiarūgščiais vaisiais ir uogomis, ledais. Norintiems pikantiškesnio skonių derinio karštą šokoladą rekomenduojame gardinti aitriąja paprika ar druska. Šokolado meistrų sukurtas gaminys – tikras, laiko išmėgintas skonis! Vartojimo rekomendacija: į karštą pieną ar grietinėlę, įdėti šokolado drožlių (santykis 1 : 1) bei gerai išmaišyti. Nurodytas paruošimo būdas – tirštos konsistencijos (atitinkamai pilant daugiau pieno ar grietinėlės, konsistencija skystės). Skanaus!

  • 32 % pieninio šokolado drožlės
  • Rekomenduojame pagardinti įvairiais priedais


    SUDĖTIS: pieninis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai, pieno riebalai, emulsikliai [sojų lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas], kvapioji medžiaga vanilinas), lazdyno riešutų įdaras 7 % (lazdyno riešutai (100 %). Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1 %, pieno sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7 %.


    MAISTINĖ VERTĖ (100 G):

    Energetinė vertė – 2 321 kJ / 552 kcal

    Riebalai – 34,2 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 18,1 g

    Angliavandeniai – 56,9 g, iš kurių cukrų – 52,2 g

    Baltymai – 5,9 g

    Druska – 0,2 g


    Šokolado laikymo laikyti sausoje vėsioje vietoje (15 ± 21 °C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.

    Alergenai: sojų lecitinas. gali būti pieno, lazdyno ir kitų riešutų pėdsakų..

    Rašyti apžvalgą