Pieninis šokoladas su avietėmis ir traškučiais


  • 3,20€




Pieninis šokoladas su avietėmis ir traškučiais

SUDEDAMOSIOS DALYS

Pieninis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas), kvapioji medžiaga vanilinas), aviečių granulės 2% (gliukozės sirupas, cukrus, avietės, tirštiklis natrio alginatas), baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga), ryžių traškučiai 0,3 %, glajinės medžiagos (tapijokų krakmolas, šelakas). Gali būti glitimo, žemės RIEŠUTŲ ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1%, PIENO sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7 %. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18 ± 3 °C). Šokoladas gali pabalti, jei pažeidžiamos laikymo sąlygos, tačiau jo skoninės ir maistinės savybės galiojimo laikotarpiu nesikeičia.

Gali būti glitimo, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.


MAISTINĖ VERTĖ (100 G)

Energinė vertė – 2 250 kJ / 537 kcal

Riebalai – 31,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 18,6 g

Angliavandeniai – 57,3 g, iš kurių: cukrų – 55,4 g

Baltymai – 5,5 g

Druska – 0,3 g



Rašyti apžvalgą

Žymos: pieninis, šokoladas, avietėmis, traškučiais, šokoladas