Šokoladas 96 %


  • 3,10€




Kartusis šokoladas – ypatingas desertas gurmanams, kuriame kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 96 % kakavos.


SUDĖTIS: kakavos masė, cukrus. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 96,5%. Daug skaidulinių medžiagų.

Alergenai: gali būti pieno pėdsakų


MAISTINĖ VERTĖ (100 G)

Energinė vertė – 2 490,6 kJ / 603,8 kcal

Riebalai – 52,7 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 32,5 g

Angliavandeniai – 6,8 g, iš kurių: cukrų – 2,7 g

Baltymai – 12,8 g

Druska – 0,015 g


Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.

Rašyti apžvalgą