Šokoladinių saldainių rinkinys „Čiurlionis“


  • 11,00€




Išskirtinis šokoladinių saldainių rinkinys simbolizuoja Mikalojaus Konstantino Čiurlionio kūrybą. Šiame rinkinyje rasite 8 skonių 16 vnt. saldainių ir net 4 atvirlaiškius su skirtingomis dailininko paveikslų kopijomis.

Šis saldainių rinkinys ne tik pradžiugins saldumynų mėgėjus subtilaus skonio harmonija, bet ir genialios bei įkvepiančios asmenybės – M. K. Čiurlionio – kūryba. Mįslingas M. K. Čiurlionio simbolių pasaulis puikiai dera su saldainių skonių įvairove, kurių čia yra 16 vnt.

Rinkinyje rasite net 8 skirtingus saldainius su šiais įdarais: šampaniniu, karčiojo šokolado, pasiflorų, žemės riešutų kremo, mangų ir šafrano, žaliosios arbatos Matcha, taip pat marcipano su baltuoju šokoladu ir pekaninėmis karijomis bei šokolado su žiedadulkėmis. Šie saldainiai simbolizuoja dailininko paveiksluose sutinkamus šiuos objektus bei gamtos reiškinius: karūnas, debesis, jūrą, stačius kalnus ir bokštus.

  • Net 8 išskirtiniai skoniai.
  • Iš viso rinkinyje 16 vnt. saldainių.
  • Viduje rasite net 4 atvirlaiškius.
  • Rinkinio dizaine panaudoti fragmentai iš M. K. Čiurlionio paveikslų:” „Žinia“; „Jūros sonata. Allegro“; „Aukuras“; „Pasaka (Karalių pasaka)“; „Pasaka (Pilies pasaka)“.

M. K. Čiurlionio paveiksluose, eskizuose, laiškuose randami specialūs šifruoti užrašai – tai viena didžiausių paslapčių šio menininko biografijoje. Viename iš menininko laiškų, skirtų jo broliui, buvo atrastas pilnas šių simbolių alfabetas su paaiškinimais.

Užšifruokite savo paslaptis „čiurlioniškame“ atvirlaiškyje – saldainių dėžutėje rasite juos net 4 su skirtingomis dailininko paveikslų kopijomis! Šis saldumynų rinkinys sukurtas bendradarbiaujant su Nacionaliniu Mikalojaus Konstantino Čiurlionio dailės muziejumi Kaune.

SUDĖTIS: šokoladas 29 % (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), pieninis šokoladas 20 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas), kvapioji medžiaga vanilinas), baltojo šokolado įdaras (baltasis šokoladas 55 % (cukrus, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali kvapioji medžiaga vanilė), augaliniai riebalai (palmių, rapsų), PIENO riebalai), baltasis šokoladas 10 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, vanilės ekstraktas), įdaras champ-krem 6,9 % (baltasis šokoladas, GRIETINĖLĖ, Marc de champagne (8,5 %), cukrus, koncentruotos IŠRŪGOS, PIENO baltymai), marcipanas 6 % (MIGDOLAI (52 %), cukrus, invertuotojo cukraus sirupas, vanduo, alkoholis, stabilizatorius invertazė), PEKANINĖS KARIJOS (4,1 %), ŽEMĖS RIEŠUTAI (3,8 %), plakamoji GRIETINĖLĖ (GRIETINĖLĖ (iš PIENO), PIENO baltymai, stabilizatorius karageninas), dribsniai (KVIETINIAI miltai, cukrus, augaliniai riebalai (saulėgrąžų, rapsų), PIENO riebalai, PIENO cukrus, PIENO baltymai, druska, salyklo ekstraktas (MIEŽIŲ), tešlos kildymo medžiaga natrio rūgštusis karbonatas, emulsiklis E 322, antioksidantas E 306), kakavos sviestas, spanguolių sėklos (1,1 %), mangų tyrė 0,9 % (mangų tyrė (90 %), cukrus), nerafinuotas cukranendrių cukrus, augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių), žiedadulkės (0,6 %), invertuotojo cukraus sirupas, brendis, IŠRŪGŲ milteliai, džiovinti špinatai, dekstrozė, pasiflorų pasta 3,4 % (gliukozės sirupas, pasiflorų vaisių koncentratas, cukrus, citrinų koncentratas, vanduo, natūrali kvapioji medžiaga, morkų koncentratas, citrusinės skaidulos), gliukozės sirupas, drėgmę išlaikainti medžiaga sorbitolio sirupas, SVIESTAS, rožiniai pipirai (0,09 %), žalioji arbata Matcha (0,08 %), joduota druska, emulsiklis SOJŲ lecitinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapioji medžiaga, šafranas (0,003 %). SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ ŠALTINIS. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55 %. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1 %, PIENO sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7 %. Gali būti KIAUŠINIŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.

Šokolado kilmė: ES ir ne ES. 


MAISTINĖ VERTĖ (100 G):

Energinė vertė – 2 259 kJ / 543 kcal

Riebalai – 36g, Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 18,5 g

Angliavandeniai – 45,8 g, iš kurių cukrų – 41,2 g

Skaidulinės medžiagos – 4,1 g

Baltymai – 6,8 g

Druska – 0,2 g


Šokolado laikymo sąlygos – laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 ˚C iki +21 ˚C temperatūroje).

Rašyti apžvalgą